facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurinformatiecentrum Ommen

Adres: Hammerweg 59A, 7731 AJ Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: +31529450702
Stad: Ommen
Route: Hammerweg 59A
Postcode: 7731 AJ



op zoek naar gerelateerd: Ommen VVV, Stadswandeling Ommen VVV, Ommen bezoeken, Toerisme Ommen, Rustpunt Ommen, Is Ommen een leuke stad, Bezoekerscentrum Vechtdal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nationaal Tinnen Figuren Museum Nationaal Tinnen Figuren Museum 2 km Zonder grote verwachtingen naar het museum, maar we zijn toch erg positief verrast do...
Recensies
Mooie plek om een wandeling te beginnen. Na de onze werd er goed meegedacht over de mogelijkheden om wat te eten en werden we naar een heerlijk plekje achter het centrum verwezen. Fijn als mensen even meedenken en net dat stapje extra doen. Top!
Tijdens onze wandeling in Ommen dit rustpunt bezocht voor een heerlijk vers kopje koffie met cake. Een aantal wandeltips ontvangen van een heel enthousiaste eigenaresse. Zeker de moeite waard om in deze molen te kijken wat er nog meer te doen is.
Supermooi bezoekerscentrum. Prachtige ruimte met een mooie tuin waar je wat kan drinken. En het belangrijkste: een gastvrij ontvangst. We zijn gaan klootschieten vanuit hier in de bossen van Ommen. Kortom een aanrader!
Mooi bezoekerscentrum lekkere koffie met stroopwafel genuttigd en met een goed advies de prachtige route te lopen.
Mooie plek voor een stop bij de molen,met een parkeer gelegenheid voor de bezoekers
Vriendelijk personeel, diverse wandelroutes vanaf hier mogelijk. Lekkere koffie en een leuk stukje recente geschiedenis over Ommen en Eerde.
Leuk bezoekerscentrum met lekkere koffie, mooie kunst en streekproducten. Gastvrije gastvrouw. Ligt in prachtig wandel- en fietsgebied en is een visitekaartje voor Ommen.
leuke dame die er werkt, mooie locatie
Vaak langs gekomen maar niet eerder bezocht. Hier starten diverse wandelroutes door het Eerder bos. Hier kun je koffie en thee drinken, iets nuttigen, streekproducten kopen en kunst. Vooral genieten van de natuur en niet in de laatste plaats de molen.
Prachtige locatie voor iedereen toegankelijk om te genieten van het mooie Ommen onder het genot van een kopje koffie of thee. Bespreek hier ook eens een leuk arrangement. Echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid