facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurgevelsteen

Natuurgevelsteen

Info

Natuurgevelsteen®: De unieke sferen en structuren van natuursteen vertaald naar de Nederlandse architectuur.

Geschiedenis

Natuurgevelsteen BV heeft jarenlange expertise in de baksteenindustrie en een uitgebreide kennis van de Nederlandse bouwmethodiek. Deze ervaring wordt gebundeld in een nieuw product voor de Nederlandse bouw en architectuur: Natuurgevelsteen®

Natuurgevelsteen® is passend bij de Nederlandse manier van werken maar heeft de karakteristieke uitstraling van Mediterrane streken.

Natuurgevelsteen BV levert op Nederlands formaat gemaakte natuurgevelstenen. Verwerkbaar als baksteen waardoor het mogelijk is te bouwen met spouwen. Ook de mortel, de metseltechniek en de verpakkingsmethode zijn aangepast aan de Nederlandse manier van werken.



"BEZOEK OP AFSPRAAKNatuurgevelsteen BV heeft jarenlange expertise in de baksteenindustrie en een uitgebreide kennis van de Nederlandse bouwmethodiek. Deze ervaring wordt gebundeld in een nieuw product voor de Nederlandse bouw en architectuur: Natuurgevelsteen®Natuurgevelsteen® is passend bij de Nederlandse manier van werken maar heeft de karakteristieke uitstraling van Mediterrane streken.Natuurgevelsteen BV levert op Nederlands formaat gemaakte natuurgevelstenen. Verwerkbaar als baksteen waardoor het mogelijk is te bouwen met spouwen. Ook de mortel, de metseltechniek en de verpakkingsmethode zijn aangepast aan de Nederlandse manier van werken.Natuurgevelsteen®: Een gevel met de allure van natuursteen en het gemak van baksteen!"
Adres: Zuideropgaande 46 A, 7913TN Hollandscheveld
Telefoonnummer: 085 111 0550
Stad: Hollandscheveld
Route: Zuideropgaande 46 A
Postcode: 7913TN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Thijs Zomer Hollandscheveld
Recensies
Wij hebben de natuursteen strips verwerkt bij een nieuwbouw woning. De strips geven een hele luxe maar ook warme uitstraling aan de woning. De kwaliteit van het materiaal is heel goed en dat straalt het ook uit!
Super goed bedrijf! Echt maar dan ook echt alles doen deze mannen om een bouwproject te laten slagen! Wij kijken terug op een geweldige samenwerking en bovenal schitterend resultaat. Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld hoe je met aanhoudend enthousiasme klanten maximaal bediend. Bedankt mannen voor alle zorg en aandacht! Nu met pensioen; maar Johan Plate heeft ons fenomenaal goed geholpen en onophoudelijk interesse getoond, voor, tijdens en na de bouw!
Zeer vriendelijke en professionele mensen. Hebben zonder problemen ons project uitgevoerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid