facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurfotografie Door Rita

Natuurfotografie Door Rita

Info

Heerlijk om met een camera de natuur in te gaan en dan te fotograferen.

Adres:
Stad: Harderwijk


Recensies
Frea heeft geweldig mooie foto's op onze bruiloft gemaakt! Frea straalt uit dat ze plezier heeft in het fotograferen en dat hebben wij als zeer aanstekelijk ervaren. Met haar bemoedigende woorden, vrolijke lach en af en toe een sneakpeak tijdens het shooten heeft ze ons op ons gemak weten te stellen voor de camera. Kortom: een fijne tijd tijdens het shooten en prachtige foto's als eindresultaat!
Wij hebben een hele leuke fotoshoot gehad bij en met Frea. Frea is erg enthousiast, denkt mee en probeert de glimlach vanuit je hart op z'n mooist vast te leggen. We hoefden gelukkig ook niet lang te wachten, want we kregen de foto's dezelfde dag nog op de mail. Bij een volgende keer kiezen we zeker weer voor Frea!
Vorige week hebben we een foto-shoot i.v.m. ons huwelijk gehad. De foto´s zijn supermooi geworden! Frea is flexibel, denkt mee en past zich aan, aan wat wij wilden. Tegen de zon in, met de zon mee, ze zoekt steeds de goede belichting en schiet een aantal foto´s achter elkaar zodat er altijd een paar mooie tussen zitten. Ze heeft leuke ideeën en we stonden enthousiast en ontspannen op de foto. Het was top!!
Wat een geweldig mooie, blije en ontspannen foto's van ons samen met ons hondje. Helemaal blij mee en Frea zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt en neemt echt de tijd voor je.
Voor onze familieshoot was Frea keurig op tijd en nam duidelijk met een vrolijke noot de leiding met de opstellingen. Vooraf was er een goede afstemming over wie wat doet. In de voorbereiding kregen wij ook praktische tips. Wij vonden het fijn dat zij zo praktisch meedacht. Na afloop kregen wij dezelfde dag nog de foto's opgestuurd. Ook kregen wij nog de mogelijkheid de foto's te laten optimaliseren en zwart/wit foto's op te vragen. Het was een geslaagd moment met de familie.
Frea haalt het beste naar boven tijdens de fotoshoot. Ze is goed bereikbaar en denkt creatief mee.
Hele fijne relaxte fotoshoot, knap met een groep van 18 familieleden. Vele mogelijkheden om in verschillende familie/gezinszetting foto's te maken. Frea weet goed wat ze wil met fotograferen en weet dat ook goed duidelijk te maken. Ook was er voldoende tijd en ruimt om eigen wensen kenbaar te maken
Mooie foto's gemaakt passend bij onze wensen, flexibel, aardige fotograaf. Goede prijs/ kwaliteitverhouding.
Wederom fantastisch; geweldige foto's!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid