facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurelle

Natuurelle
"Praktijk natuurgeneeskunde- orthomoleculaire therapie- natuurgeneeskundige consulten- bloed analyse- hijama/cupping- lichaamspakkingen- bindweefsel massages"
Adres:
Telefoonnummer: 0628236505
Stad: Arnhem


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cbdxprt.nl Cbdxprt.nl 5 km Betere kwaliteit ga je niet vinden. We worden nu uitgeslapen wakker en je merkt dat j...
Recensies
Ik ben heel erg tevreden met de hijama behandeling. En ik ga nog een paar hijama behandelingen nemen. De vitamine druppels D3 en K2 helpen ook heel goed van Natuuurelle. Ik en mijn moeder zijn heel tevreden. We zijn heel erg goed geholpen. Er wordt echt goed gekeken naar de gezondheid en naar wat er nodig is. Zeker een aanrader. Mijn vader en broertje zij ook erg tevreden met de hijama behandeling.
Al enkele jaren maak ik gebruik van de hijama therapie. En kan het iedereen aanraden. Amaria is zeer kundig en weet wat ze doet. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je. En weet je altijd goed te adviseren betreffende aanvullende vitamine supplementen. Ze is een topper!
Super leuke winkel met de beste voedingssupplementen en verzorgingsproducten! Snelle bezorging en ik kreeg bij mijn vorige bestelling een gratis product erbij. Super bedankt. Ik raad iedereen Natuurelle aan!
Perfect behandeling gehad omtrent bloedanalyse.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid