facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurcamping "De Dassenboom"

Adres: dassenboomseallee 2, 7031 GV Wehl
Telefoonnummer: 06-22513043
Stad: Wehl
Route: dassenboomseallee 2
Postcode: 7031 GV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Sport en Recreatie - Koningin Beatrixcentrum Stichting Sport en Recreatie - Koningin Beat... 1 km Sporthal waar verschillende clubs hun thuisbasis hebben en waar de plaatselijke muzie...
HalleyDames2 HalleyDames2 1 km Leuke o.omk l Ol L LP LM L O On
Kivada Wehl Kivada Wehl 1 km Kivada Wehl 18,19 & 20 augustus!
Camping Landgoed het Jagershuis Camping Landgoed het Jagershuis 2 km Klein maar is Januari 2021 nog in ontwikkeling. Zag er Mei 2022 al goed uit. miste we...
Recensies
Ontzettend fijne camping midden in het bos. Verschillende wandel-en fiets mogelijkheden. Sanitair is eenvoudig maar schoon. Voor de kinderen is er een speeltuin, twee hertenkampen en de mogelijkheid tot het stoken van een vuurtje. Betaling van de overnachtingen gaat in goed vertrouwen dmv geld in een envelop. Bij regen is de grond wat drassig, maar water trekt snel weg.
Heerlijk rustig, een camping met weinig faciliteiten maar super relaxed en een super campingbaas. Heerlijk op je veld en savonds een mooi vuur maken. Fietsen of wandelen in de omgeving alles kan.
Wij zijn hier twee nachten geweest om onze nieuwe tent uit te proberen. De camping is prachtig gelegen in landelijke/bosachtige omgeving. We hadden een mooi veldje in het bos. Ik kan niks anders zeggen dan dat dit gewoon een goede camping is, als je niet veel te zoeken hebt. De omgeving is daarnaast ook prachtig. Kortom hier komen wij nog wel eens terug.
Leuke en prima camping. Mooie plekken open en ook beschut. Faciliteiten zijn goed en worden bijgehouden. Zeker nog eens terugkomen.
Leuke vrije camping heel gemoedelijk onder elkaar. Zoek maar een plekje, ook leuk voor kinderen. Tegen de bosrand aan.
Top camping, kom er nu al 15 jaar. Dat Zegt echt wel wat vind ik. Het is altijd leuk en gezellig
Wat een vreselijke vent bij ontvangst en een echte nep natuurcamping waar iedereen op elkaar gepropt staat. Reserveert heeft geen zin want iedereen doet maar waar die zin in heeft en als het je niet bevalt kan je op hoepelen... Ook al heb je gereserveerd... Slechtste ervaring ooit met natuurcamping
Heerlijk camperen. Eigenaar ook zeer relaxt, als je hem ziet. Mooiste is dat je een vuurtje mag maken. Waar mag dat nog. Sanitair is simpel. Je kunt er lekker wandelen. Er is eigen niets te doen maar iedereen vermaakt zich, inclusief de kinderen. Reserveren niet nodig. Waar plek is, zet je de caravan neer. Heb je geen stroom nodig.... dan helemaal geen probleem.
Prachtig gelegen Camping in Wehl. Vuur maken is toegestaan. We staan hier al een aantal jaar voor familieweekend. Woonkamers beschikbaar bij slecht weer en een koelkast voor de noodzakelijke boodschappen. Houdt rekening met de douche 50ct. munt en warm water bij de afwasbak 20.ct Veld ruim opgezet met speeltoestellen voor kinderen. Grote parkeerplaats naast de velden zodat de tenten rustig kunnen staan zonder auto's ernaast. Supermarkt is slechts 5 minuten rijden per fiets of auto. Deze camping is een grote aanrader!
Deze boerencamping laat het goeddeels aan de kampeerders over. Geld in de envelop, zelf n pekje zoeken. Vuurbak voor de tent/camper, genoeg ruimte. Onze camperonderhoud-garage is hier om de hoek dus wij komen jaarlijks terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid