facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurcamping De Boerderij

Natuurcamping De Boerderij

Info

Nette kleinschalige camping, boerderij in bedrijf. Plaatsen met stroom. Zeer kindvriendelijk. Douche en warm water gratis.

Adres: Zuid-Linschoterzandweg 15, 3425 EM Oudewater
Telefoonnummer: 310348421199
Stad: Oudewater
Route: Zuid-Linschoterzandweg 15
Postcode: 3425 EM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TouwTrein Oudewater TouwTrein Oudewater 3 km Laat je rijden door de tijd van Oudewater. Stap in en uit bij de leukste locaties van...
Trouwen in de Polder Trouwen in de Polder 6 km Unieke officiële trouwlocatie! Bijzondere sfeer: persoonlijk & ongedwongen. Ceremonie...
Recensies
Vreselijk vuil, rommelig en lieve help wat een stank. Ik heb op veel boerencampings gestaan ook met koeien en andere dieren. Maar deze lucht nog nooit geroken. De prijs was absoluut niet in verhouding. Letterlijk iedere zucht werd gerekend. Onze zoon met twee kinderen en een extra pub tentje was 36,00 euro kwijt voor 1 nacht op deze griebus.... Voor ons nooit, maar dan ook nooit meer op deze camping.
We hebben hier een heerlijk familieweekeinde gehad...een eigen veldje en genoeg vertier...geen animatieteam maar trampolines,grote zandhoop en mee koeien uit de weide halen...Het is eenvoudig maar super gezellig...Service: 5/5
Fijne, rustige camping. Mochten zelf een plekje zoeken op het terrein. Fikkie stoken of bbq was geen probleem. Mijn kinderen kunnen leuk ontdekken en worden ook spontaan vrijblijvend op de trekker meegenomen om de koeien binnen te halen. Camping zoals vroeger. Mensen klagen over het sanitair. Er zijn nu nette gehuurde douche en toiletunits. En als je het zelf schoon achterlaat is het voor een ander ook prettig.
Leuke kleine camping, kinderen mogen mee oo de trekker om de koeien van 't land te halen koeien en kalveren onbeperkt aaien. Als je mazzel hebt zijn er ook nog schapen om te aaien. Klein speelstrandje is aanwezig net als een minibieb. De vele skelters en traptractoren zijn vrij om te pakken en om mee te spelen. Er zijn geen vaste plaatsten waardoor je buren dicht op je kunnen staan dat is wat vervelend maar het uitzicht dat je kunt hebben maakt dat meer dan goed. Er is op de camping vuurkorfhout te pakken en ook zijn er vuurkorven en vuurschalen aanwezig. Niet op elke plek maar meer dan genoeg om er vast wel een te kunnen gebruiken gedurende je verblijf. Speeltuin: Niet echt een speeltuin maar er staan meerdere speelatributen verspreid over de caming. Toiletten: Toiletten zijn wat verouderd maar nog prima. Er wordt dagelijks een keer schoongemaakt maar schoinmaakspullen staan klaar om het zelf ook te kunnen doen. De vele dieren vragen de aandacht van de eigenaren en dat is natuurlijk logisch.
Als je gaat voor een opgeruimde camping met duidelijke plekken, logische indeling en modern sanitair, dan moet je hier zeker niet naar toe gaan. Wil je je eigen gang gaan en niet gebonden zijn aan vaste plekken, regels etc dan zit je hier goed. Zeker met kleine kinderen is het hier prima om te zijn: er staan goede/grote trampolines, je kunt de stallen in, er staan skelters etc. Sanitair is heel erg simpel en onvoldoende bij volle bezetting, wel schoon. Kijk wel goed wanneer je gaat: in het pinksterweekend telde ik 75 tenten/caravans/campers/vouwwagens. De camping heeft officieel 25 plekken. Het was dus erg druk en te vol, en met het huidige sanitair ging dat moeizaam regelmatig geen warm water. Daarnaast lang niet genoeg elektrapunten. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.
Geweldig gezellige camping. Mooie velden en ruime plekken. Als je aan komt mag je zelf de plek uitzoeken waar je wil gaan staan. Mooi uitzicht over de weilanden. Veel fiets routes die hier vandaan gereden kunnen worden. Op kinderen ingesteld, skelters trampoline en de boerderij waar veel mag en kan en geholpen mag worden. Met de boer mee op de tractor om de koeien weg te brengen of op te halen.
Rommelig terrein. Boerderij is nog volledig in werking, waardoor er overal koeien uitwerpselen liggen op de paden die door deze dieren worden betreden. Verder eigenlijk geen contact met de eigenaren. Slechte informatie en slecht gereinigd sanitair. Afval plek was ook erg rommelig met veel glaswerk dat open en bloot stond. Best gevaarlijk voor kinderen die in het weekend volop aanwezig waren.
Een geweldige camping voor jong en oud. Op de boerderij is plek voor rust en de mogelijkheid om op de boerderij mee te helpen. Met de trekker mee om de koeien uit het land te halen. Trampolines scelters voor de kleinere onder ons en een polletje om in af te koelen. En geweldig uitzicht over de landerijen.
Heerlijk eenvoudige camping maar genoeg te doen! Zeker voor kinderen speeltuin vermaak en nog koeien en schapen ook. Achterin heb je schitterend uitzicht, zit je ook gelijk verder van de kinderen. Soms ook wel chill. Eigenaren zijn heel relaxed. Bel gerust voor een plekje.
Was erg leuk. Nu was het niet zo druk, maar mooi uitzicht over het weiland. Alleen jammer dat je over een hele smalle weg moet om er te komen. Elke avond worden de koeien uit het land naar de stal gebracht. Zijn er 102. Prachtig om ze voorbij te zien rennen. Voor kinderen geweldig leuk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid