facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurbeleving Springendal

Natuurbeleving Springendal

Info

Bushcraft, kinderfeestjes, natuurwandelingen, grenslandwandelingen, stilte/avondwandelingen
2-daagse wandelingen.
[email protected]

Geschiedenis

Wij Roel Korbee voormalig boswachter van Twente heeft diverse cursussen gevolgd in binnen- en buitenland. Hij is nu werkzaam als
BOA voor natuurorganisaties.
Zijn hobby's zijn o.a. de wolf, sport en verblijven in de wildernis van Zweden.
Ilone Oude Lenferink was voorheen werkzaam in de zorg maar volgt nu haar passie voor de natuur. Haar hobby's zijn o.a. hiking, motorrijden en sport.

Met onze bushcraft gaan we terug naar de basis van ons bestaan, terug in de tijd om daar op zoek te gaan naar oude technieken en ons natuurlijk aanpassingsvermogen.
We werken aan een thuis gevoel in de natuur. We leren opnieuw kijken, voelen en bewegen in het bos. Uiteraard behandelen we ook de belangrijkste onderwerpen om te overleven:
een onderdak bouwen, vuur maken, water zuiveren, etc. Terwijl we opzoek gaan naar ons oerinstinct leren we meer over de mogelijkheden en materialen uit het bos, waaronder touw maken, kooktechnieken, voeding, knopen, werktuigen, etc.
De bushcraft is afhankelijk van het seizoen en de deelnemers.
Ook oriëntatie, sport, spel, educatief, komen aan bod. Het slapen onder de sterrenhemel zal voor velen een zeer bijzondere ervaring zijn.

Adres: Brunninkhuisweg 3, 7662 PH Ootmarsum
Stad: Ootmarsum
Route: Brunninkhuisweg 3
Postcode: 7662 PH



op zoek naar gerelateerd: Springendal fietsen, Beekdal wandeling Springendal, Rode route Springendal, Springendal wandelroutes, Camping Springendal, Gemarkeerde wandelroutes Springendal, Paarse route Springendal, Springendalroute
Recensies
Een zeer prachtig bosrijk gebied waar we zuinig op moeten zijn. Je kunt er heerlijk wandelen eb van de natuur genieten. Er zijn vele watervalletjes en meren. Er valt er van alles te ontdekken. Ik kom zeker terug. In ander seizoen. Dan is het weer anders.
Prachtig natuurgebied, de heuvels, waterbronnen, heidevelden, bosgebieden met vijvers bronnen is echt een aanrader. Als je alles wilt zien wandelen dan heb je wel een paar dagen nodig.
Wat een mooie omgeving zelf op deze dag ik hoorde de vogels fluiten.
Mooie natuur en je kan hier heerlijk wandelen. Zowel kleine als lange wandelingen
Zeer mooi bos of landerijen met verschillende routes. Zeer rustig om dat brommers en auto's niet zijn toegestaan. Ik weet niet of er herten of zwijnen zitten die hen ik niet gezien. Er zitten spechten, uilen en vele andere vogels. Je komt langs de koeien, geiten, grafheuvels, een ijsboerderij en campings.
Mooie omgeving en zeker de moeite waard om te bezoeken.
Prachtig stukje natuur van Staatsbosbeheer. Zeer de moeite waard om eens een wandeling te maken. Nu april 2019 wel veel werkzaamheden in het bos.
Prachtig mooi om te wandelen, ook met kinderen. Verstandig om oude schoenen/laarzen te dragen, want het kan modderig zijn. Onze kinderen vinden de modder en de vijvertjes geweldig!
Mooi uitgestrekt natuurgebied. Voor een mooie wandel of fiets vakantie. Van harte aanbevolen.
Prachtige plek om te wandelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid