facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurbelang

Natuurbelang

Info

De natuur is geen pretpark. Kritisch over (nog meer) recreatie in de natuurgebieden. Recreatie is prima maar er zijn grenzen aan de groei.

Geschiedenis

Liever niet nog meer recreatie in de natuurgebieden in Noord-Holland en Zuid-Holland.

De toenemende recreatie en het commercialiseren van de natuur heeft duidelijke negatieve gevolgen voor de schaarse natuur in Nederland. Het toelaten van steeds meer recreatie, bv. fietsers en mountainbikers heeft een grote invloed op de natuurbeleving. De natuur is tenslotte geen pretpark.

Natuur, rust en ruimte zijn de kernwaarden waar we voor op komen. Ontwikkelingen volgen wij op de voet. De recreatieve druk op de weinige natuurgebieden is groot en elke uitbreiding moet zorgvuldig overwogen worden en passen in de handhavingsdoelstelling voor dat gebied.

Oorspronkelijk opgericht om de Amsterdamse Waterleidingduinen, een uniek uitgestrekt wandel- en natuurgebied, te beschermen.



"natuurgebied"

"natuurgebied"
Adres:
Telefoonnummer: 06-12 10 28 01
Stad: Vogelenzang


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moooiste Landschaps festival Moooiste Landschaps festival 1 km Landschapsfestival om samen de natuur te 'vieren' en te ontdekken.
Zebra-Zorgboerderij Zebra-Zorgboerderij 3 km Prachtige plek met veel verschillende dieren!
Recensies
Prachtig wandelgebied waar je bijna struikelt over de herten.
Wat een heerlijk park om doorheen te wandelen en wat is het groot. De kinderen vinden het fantastisch, overal herten in het wild, je kan ze bijna aanraken.
Teveel over te zeggen. Nederland is prachtig en dat zie je hier. Eindeloos lekker wandelen in alle rust. Zelfs op drukke dagen veel gevoel van rust.
Super groot gebied, met mooie waterwerken. Soms wel wat aangeharkt
Fantastisch wandel gebied
Prachtige plek!
Vertaald door Google Heerlijke plek om rond te wandelen, te genieten van de natuur of een weekendje hard te lopen Origineel Lovely place to walk around, enjoy the nature or do a weekend run
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid