facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurbegraafplaats Weverslo

Natuurbegraafplaats Weverslo

Info

Natuurbegraafplaats Weverslo - Een graf in de natuur. Een eenmaal gekozen graf op Weverslo wordt niet geruimd. De natuur respecteert het graf voor altijd.

Geschiedenis

Op natuurbegraafplaats Weverslo kunnen mensen begraven worden op een plek in de vrije natuur. Respect voor mens en natuur staan hierbij centraal.
Er is volop ruimte voor een eigen invulling van begrafenissen.

Natuurbegraafplaats Weverslo is er voor mensen van alle culturen, levensbeschouwingen en religies. Natuurbegraven houdt in dat het lichaam op een organische manier wordt teruggegeven aan de aarde. Graven worden niet geruimd. Ook urnbegravingen zijn mogelijk. Alleen duurzame materialen die zonder problemen weer opgenomen worden door de natuur vergezellen de overledene.

Adres: Janslust 11, 5812 AT Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478 515721
Stad: Venray
Route: Janslust 11
Postcode: 5812 AT



op zoek naar gerelateerd: Weverslo nieuwsbrief, Natuurbegraafplaats Nijmegen, Natuurbegraafplaats Maastricht, Natuurbegraafplaats Heinenoord vacature, Arnhem natuurbegraafplaats, Natuurbegraafplaats Oosterbeek, Natuurbegraafplaats Heinenoord, Natuurbegraafplaats Hoeksche Waard
Recensies
Prachtig, gewoon fantastische plaats. Kom hier graag om te wandelen. Hoop hier ooit begraven te worden.
Een heel rust gevende plaats waar je zelf een plaats kunt uit zoeken waar je begraven wilt worden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid