facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurbad Heidepark

Natuurbad Heidepark

Info

Bij Natuurbad Heidepark kunt u 'natuurlijk genieten'.

Geschiedenis

Bij Natuurbad Heidepark kunt u 'natuurlijk genieten'. Kijk voor meer info op www.natuurbadheidepark.nl



"Bij Natuurlijk Heidepark in Lemelerveld is het heerlijk vertoeven voor een actief of relax dagje uit.Voor de actieve bezoekers is er een groot professioneel klimbos met o.a. een zipline over het water. Vanuit een centrale toren starten 4 uitdagende routes die variëren in moeilijkheidsgraad.Met mooi weer kan er gezwommen worden in het zwembad met zandstrand en ligweide. De kleinere kinderen kunnen zich ook prima vermaken in de speeltuin van het kabouterdorp met o.a. een grote glijbaan, airtrampoline en leuke paddenstoel huisjes. Ook is er een echt kabouterpad met leuke opdrachten.Er zijn diverse terrassen waar u kunt genieten van de zon en iets lekkers uit onze kiosk.Wij hopen je snel te mogen verwelkomen voor een fantastisch dagje uit!"
Adres: Zwembadlaantje 1, 8151 PT Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0657401529
Stad: Lemelerveld
Route: Zwembadlaantje 1
Postcode: 8151 PT



op zoek naar gerelateerd: Camping Lemelerveld met zwembad, Kinderfeestje Lemelerveld, Heidepark Duitsland, Speeltuin Lemelerveld, Openingstijden Heidepark, Camping Heidepark, Facebook Heidepark, Zwembad Lemelerveld
Recensies
We hebben een leuk kinderfeestje gehad. Begreep dat, buiten het toeristenseizoen, op vrijdag een mooi moment is voor een feestje. Niet te druk in ons geval. Mooi geheel met natuurlijk zwembad en mooi klimmen. Kiosk verkoopt van alles inclusief snacks. Feestpatat is zeker leuk als je met een groep bent.
Super leuke plek waar je je op verschillende manieren kunt vermaken. Een kabouterpad met creatieve opdrachten, het meertje om lekker in te zwemmen met verschillende dieptes voor de verschillende leeftijden, een vlot waarmee je naar een klein eiland kunt varen en een speeltuin in kabouterthema met een groot springkussen. En dan ben ik nog helemaal de hoofdattractie vergeten: een uitdagend klimparcours geschikt voor iedereen langer dan 1.30 meter. Daarnaast is de catering ook goed in orde. Ze hadden zelfs meerdere vegetarische snacks en ook een broodje gezond. Ik vond verder alle medewerkers uiterst vriendelijk. Qua faciliteiten kon je ook douchen koud douchen gratis en warm douchen 50 cent, kon je ook stoelen pakken om op het strandje te zitten en kinderen konden ook spullen lenen om in het water te gebruiken. Wat mij betreft een aanrader. Mijn kinderen van 6 en 9 hebben zich hier meer dan 4 uur kunnen vermaken en dan hebben we het klimparcours nog niet eens gedaan. Als ik nog een keer in de buurt ben zou ik zeker terug gaan.
Vandaag wezen klimmen hier met onze zoontjes van 7 en 9 jaar. Goede uitleg gekregen. Wat een mooi parcour. Veel ziplines wat de jongens geweldig vonden. Vriendelijk en behulpzame medewerkers. Mooi zwemmeer erbij. We komen zeker nog een keer terug
Wij hebben op een zaterdagochtend het kabouterpad genomen en het was ontzettend leuk. Kinderen kregen een tasje met mutsje en koekje, en het pad was erg leuk ingericht en in de begeleiderstas die wij meekregen zaten leuke opdrachten om te doen. Na het pad kregen de kinderen een ijsje bij het inleveren van de tas en daarna hebben ze nog heerlijk gespeeld in het kabouterdorp. Wat fijn dat het dorp afgeschermd is zodat de kinderen niet zomaar naar het water of de weg kunnen. Wij komen zeker terug
Erg leuk klimpark en een fijn zwem meertje. Horeca met alles er op en aan. Top voor een dagje weg tijdens warm weer.
Zag er super leuk uit van de buitenkant. Helaas was het weer niet goed genoeg om naar binnen te kunnen. We stonden op de camping er naast. De kids hadden er graag willen klimmen. Vanuit de camping liepen wij er elke avond een rondje om heen.
Mooi zwembad op een rustig gelegen plek! Super voor kinderen! Er zijn veel speeltoestellen waaronder een vlot en een springkussen. Op hetzelfde terrein is een klimpark. 4 routes in 2.5 uur is te doen. Klimmen gebeurt op een veilige manier doordat je niet iedere keer je klimhaak over moet steken. Uitdagende parcours door het bos en over het water. Vriendelijk personeel en alles goed geregeld!
Vandaag lekker wezen klimmen, was de eerste keer. Je kunt in de 2,5 uur makkelijk alle parcours uitvoeren en als je je best doet sommige 2x. Ook leuk dat er zo veel verschil in de routes zit qua kracht, evenwicht en behendigheid. Goede uitleg gehad en ook goede begeleiding. Zeker de moeite waard met tieners of een groep.
Hele fijne dag gehad met m'n kleindochters, lekker rustig en een schaduw plekje gevonden . Voor herhaling vatbaar.
Een heel leuk klimbos! Maar bij het spinnenweb en een soort van klimmuur doet het pijn aan je handen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid