facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuur&Zo

Info

Natuur&Zo verzorgt in opdracht van de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten allerhande activiteiten en projecten in het kader van natuur, milieu en duurzaamheid.

Geschiedenis


Natuur&Zo draagt daarmee bij aan kennis, bewustwording en gedragsverandering bij kinderen en volwassenen. Met de activiteiten versterkt het centrum voor natuur- en mileueducatie de betrokkenheid bij de eigen leefomgeving en creëert draagvlak voor het regionale beleid rondom natuur- en milieu, klimaat en duurzaamheid.

Bij voorkeur gebeurt dit in samenwerking met diverse organisaties zoals natuurbeschermingvereniging De Steltkluut, natuurbeschermingsvereniging ’t Duumpje, Staatsbosbeheer, Het Zeeuwse Landschap en Stichting Landschapsbeheer Zeeland.

Adres: Oostkant 1, 4531 HA Terneuzen
Telefoonnummer: 140115
Stad: Terneuzen
Route: Oostkant 1
Postcode: 4531 HA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Natuurspeeltuin Terneuzen, Natuur en Zo L1
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stad Terneuzen Stad Terneuzen 260 meter Citymarketing is onafscheidelijk verbonden met de stad. Bureau Citymarketing Terneuze...
Infopol Infopol 4 km Vertaald door Google Professionaliteit. aanraden Origineel Profesjonalizm. Polecam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid