facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natural High

Natural High

Info

Beachclub Natural High, Kitesurfschool, Beachevents. Het strand, de zee, de zon,en niet te vergeten de wind creëren een omgeving die uitdaagt tot actie!!!

Geschiedenis

Brouwersdam, tegenover port zelande, Noordzeestrand N57 39.6

Producten

Beachclub
Beach events
Clinics
Beach Shop
Kitesurf center
Kitesurfschool



"Natural High staat voor passie, vrijheid, plezier en natuur! Naast dat je heerlijk kunt vertoeven in onze beachclub of op ons terras, bieden we ook diverse strand- en wateractiviteiten aan. Denk hierbij onder andere aan powerkiten, kitebuggyen, blokarten, stand up paddle boarden, golfsurfen en kitesurfen. Ons ultieme doel is om iedereen met een brede glimlach en volledig ontspannen weer naar huis te laten gaan na een dag bij ons op de Brouwersdam.Komen jullie snel eens de sfeer proeven op ons mooie strand?"
Adres: Brouwersdam, 3253 MM Ouddorp
Telefoonnummer: 31187723900
ln.hgih-larutan@ofni
Stad: Ouddorp
Route: Brouwersdam
Postcode: 3253 MM



op zoek naar gerelateerd: natural high brouwersdam, natural high kitesurf les, natural high brouwersdam menukaart, natural high brouwersdam openingstijden, natural high shop, natural high beachclub menu, natural high openingstijden, webcam ouddorp vuurtoren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beachclub Natural High Beachclub Natural High 22 meter Bediening bij afhaal kan gestructureerder, duurt extreem lang.
Kitesurfcentrum Kitesurfcentrum 456 meter Kitesurfcentrum. Taste the elements, learn kitesurfing and get stoked!
YouMe steak & sushi YouMe steak & sushi 938 meter YouMe organiseert sushi events in de regio en trekt eropuit met de foodtruck
Grill and More Grill and More 8 km Niet zo lang geleden dit grill restaurant bezocht dat makkelijk bereikbaar is en gele...
Bij Marc Bij Marc 8 km Heel vriendelijk personeel. Het eten is goed en je kan er ook gezellig een borrel of ...
Recensies
Het is een perfecte plaats om te eten en te drinken. Heel vriendelijk personeel die het eten en drinken erg snel op je tafeltje zetten. Deze tappas board is een aanrader bij een heerlijk glas bier of cocktail.
Na een sportieve ochtend bij Center Parcs zijn we beland bij Beach Club Natural High. We namen plaats in een gezellig zitje terwijl de kids zich vermaakten op het strand. De keuze was reuze en voor alle 8 personen stond er wat lekkers op het menu. De bediening was niet heel vrolijk en helaas kwam er 1 salade pas nadat de andere 7 personen uitgegeten waren. Verder een gezellige middag gehad en lekker gegeten.
Leuke strandtent. Eten is prima, bediening goed, maar te weinig mensen die bestellingen opnemen. Leuke surfwinkel erbij!
Het begon al bij het lang wachten, totdat er iemand kwam om de bestelling op te nemen. We hebben zelf ernaar moeten vragen en naartoe moeten lopen. We bestelden wat te eten alleen was het maar een beperkt menu vanwege rare tijdsindeling. We konden geen friet of bijgerechten bestellen omdat dit maar tot 17.00 uur mogelijk was. De hoeveelheid was niet in verhouding met de prijs die je betaald. De prijs en kwaliteit was daarom ook niet in verhouding. We bestelde een burger, waarvan de kaas niet gesmolten van was, kipsaté waarvan je 1 stokje kreeg met een paar kroepoekjes en een klein bakje met frietjes en fish en chips waarvan de kibbeling koud was en een beetje taai. Het eten was dus ook niet helemaal top en dat voor zo’n prijs is best belachelijk. Het personeel was ook niet al te vriendelijk. Jammer, want het is een mooie locatie en een leuk uitziend strandtentje. Dit was voor ons de eerste en helaas ook de laatste keer.
Lunch erg goed kunnen eten, diner echter wat minder qua kwaliteit. Mooi ruim terras waar honden ook welkom zijn. Vriendelijke personeel!
Vandaag hadden we een reservering gemaakt om over het strand te rijden met een wagentje en zeil. We kwamen netjes optijd, maar toen we ons aanmelden ging het mis. Toen we aankwamen bleek dat het blokarten geannuleerd was en dat wij ook nog eens op de verkeerde datum zijn gezet en daarom ook niet werden ingelicht over de annulering. Wij moesten 2 uur rijden om hier te komen. Verder vertelde ze dat het zand te zacht was maar even later zag ik wel een ander groepje voorbij rijden. Aan de balie vertelde de vrouw dat ze verder niks eraan kon doen en geen andere alternatief had. Erg matig en zeer teleurstellend, we hadden er ons erg op verheugd. Ik raad het jullie niet aan.
Vanavond zijn wij met 15 personen wezen eten. Aan een grote houten tafel in een mooie, relaxte ambiance, hebben wij een erg gezellige avond gehad. Het eten was meer dan voldoende. Het aanbod op de kaart vonden wij niet heel ruim. Gelukkig kwamen daar nog een aantal gerechten "buiten de kaart om" bij. Het personeel is erg vriendelijk en flexibel. Wij waren met 10 kinderen/jong volwassenen en de daarbij behorende drukte en omvallende glazen drinken. Hier werd heel leuk mee omgegaan. Kortom, een leuke sfeervolle tent, heerlijk aan het strand, goed eten en net personeel. Een aanrader.
Buiten op het terras met zonsondergang. Fijne plek om wat te eten/drinken. De locatie is super en in ons geval was de bediening heel attent. Er werd regelmatig, maar niet overmatig, gevraagd of alles naar wens was. Er is muziek en de sfeer is ontspannen. Het eten vonden wij in kwaliteit tegenvallen. Hier hadden wij meer van verwacht voor. De burger komt heel simpel over voor €18,95. De smaak is oké maar niet bijzonder. Dit doet helaas af aan de rest van de beleving.
Het eten en locatie is prima Bediening kan beter. Veel personeel maar helaas meerdere keren moeten vragen om drankjes. De drankjes worden maar door een aantal medewerkers opgenomen en de rest staat vervolgens soms te kijken. Door pro actief te zijn hierin kan er denk ik een leuke extra omzet gegenereerd worden en de klantervaring verbeterd worden.
wij komen regelmatig bij jullie eten. maar wat we vandaag kregen viel erg tegen. we hadden de NH Beach Burger. meestal een zeer goede keuze. maar vandaag had ik het gevoel dat ik aan het eten was bij McDonalds. Ik hoop dat het een misstap was of dat de chef ziek was. hopelijk vind je de weg terug naar je goede kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid