facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natural Extension studio

Natural Extension studio

Info

Geef je natuurlijke look een boost!Natural Extension studio is een gecertificeerd en bij de kvk ingeschreven bedrijf. kvknummer:70409803



"Of je nou informatie wilt inwinnen of gericht wilt kijken welke soort extensions voor jouw het beste zijn, je bent bij The Hairextension Studio in Veenendaal altijd van harte welkom!Ik kijk samen met jou naar welk hairextension systeem het beste is voor jouw haren, welke kleur en het type haar. Het belangrijkste is altijd, wat wil jij met je haar?! Het op de juiste wijze plaatsen van hairextensions is 100% maatwerk. Iedere vrouw is anders, heeft andere haren en andere wensen. Samen komen wij tot het perfecte resultaat!Ik ben gespecialiseerd in hairweaves, tape-in extensions, microring extensions, t-tip extensions, nanoring extensions en i-tip extensions maar kan ook clip-in hairextensions op maat voor je maken."
Adres: Bosveen 29, 6718MX Ede
Telefoonnummer: 0621949622
Stad: Ede
Route: Bosveen 29
Postcode: 6718MX


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:00
Dinsdag: 19:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nadia's Beauty Nadia's Beauty 447 meter Nadia is professioneel en werkt hartstikke nauwkeurig. Helaas woon ik tijdelijk in Ro...
Sarah's Massage and Beauty Sarah's Massage and Beauty 715 meter Zeer vriendelijke dame, uiterst kundig in al haar behandelingen.
Aida De Jong  Huidverbetering en lichaamsverzorging Aida De Jong Huidverbetering en lichaamsver... 903 meter Je wordt super vriendelijk ontvangen bij Aida! Ik ben geweest voor een gezichtsbehand...
Sunstar Wellness Groothandel Sunstar Wellness Groothandel 3 km Goede zaak. Wordt er goed geholpen
Bij Wendy Bij Wendy 3 km Wat een mooi resultaat!! Ik ben zo tevreden over de behandeling van Iris, het resulta...
SCHOONHEIDSFACTORIJ SCHOONHEIDSFACTORIJ 3 km Bij SCHOONHEIDSFACTORIJ kunnen klanten terecht voor huidbehandelingen, huidverbeterin...
Beauty United Groothandel en Trainingcenter voor de huid Beauty United Groothandel en Trainingcenter ... 3 km Zojuist een behandeling ondergaan bij de huidwinkel, erg vriendelijk personeel en wet...
DE NIEUWE HUID WINKEL DE NIEUWE HUID WINKEL 3 km Zojuist een behandeling ondergaan bij de huidwinkel, erg vriendelijk personeel en wet...
Fanny's Beautysalon Fanny's Beautysalon 3 km Alleen contante betaling mogelijk
Beauty Villa Beauty Villa 3 km Bij mijn tweede bezoek aan Beauty Villa vroeg Kimberly mij of ik wensen had voor de b...
Formosa Ede Formosa Ede 4 km Slechtste wimperextensions van de omgeving, zo staan ze bekend weet ik ondertussen. H...
Huidverzorging Irma Goedhart Huidverzorging Irma Goedhart 4 km Al heel lang een vertrouwd adres voor mijn vrouw. Niets andets dan LOF.
Mooi & Natuurlijk Mooi & Natuurlijk 4 km Rianne van Nuland, eigenaar van Mooi & Natuurlijk is ZZP'er in Zorg en Beauty: - (A...
Recensies
Vandaag hele mooie extensions laten zetten. Je voelt je meteen welkom als je binnen komt en wordt super geholpen, er wordt echt tijd voor je genomen en je krijgt goede uitleg over de verzorging van de extensions. Het haar ziet er super uit en het is keurig gezet, ik voel ze niet eens zitten! Bedankt asia, je bent geweldig!
Asia is een echte topper! Zowel contact opnemen en afspraken in de studio zijn heel laagdrempelig. Ze denkt oprecht met je mee, probeert je niet de duurste extensions aan te praten, maar kijkt echt samen met je wat bij je past. Bij het herplaatsen van de extensions vraagt ze regelmatig hoe het zit of voelt, en als er later toch iets niet helemaal naar je zin zit mag je altijd even terugkomen.
Ik ben nog nooit bij Asia geweest om weave te laten plaatsen...in 1 woord: Ze kent haar vak heel goed. Ze is zo lief en denkt mee en helpt je. Belangrijkste is het eind resultaat, woow 100% te vreden!! Ik raad aan..
Asia is een hartelijke, enthousiaste dame met hart voor haar vak! Ze denkt mee, is oprecht en wil graag het beste voor haar klanten. Ook zorgt ze ervoor up to date te zijn met haar kennis. Ik ben heel tevreden en inmiddels vaste klant. Bij twijfel, gewoon doen dus!
Mijn haar was vreselijk verpest door een andere salon en nu kan ik in verhouding tot andere salons iedere twee maanden voor een redelijk prijs goed mijn extensions laten doen. Als je aankomt is het alsof je nooit bent weg geweest en een bakkie koffie blijft ook niet achterwegen.
Ik ben zeer tevreden over mijn hairextensions. Asia is deskundig, heeft liefde voor het vak. Kwaliteit van de haren zijn heel goed. En het is altijd gezellig!
Zeer te vreden klant hier! De extensions die ik al had zijn omhoog gezet en ze zitten echt perfect! Super stevig en zonder pijn. Ze worden zo gezet dat je met gemak een staart in kan. Echt een TOP ervaring en erg fijne studio.
Fijne salon met goede service. We werden warm ontvangen em stonden de bubbels en bonbons klaar bij binnenkomst. Helaas konden de haren van mijn dochter niet tegen de extensions en braken ze af. Asia heeft dit professioneel opgelost en er clip ins van gemaakt. Nu kan mijn dochter de extensions gebruiken wanneer ze zelf wilt. Bedankt Asia!
Heel blij met mijn extensions! Mooie kwaliteit, je zag het verschil in kleur met mijn eigen haar niet. Ze waren mooi gezet en Asia heeft echt aandacht voor je tijdens het zetten en luistert naar je wensen.
4 weken geleden euphoria hairextension laten zetten door Asia. OMG! Wat ben ik blij. Nu 4 weken later, m’n haar zit perfect nog er in. 3,5u op de stoel gezeten, tijd is voorbij gevlogen. Wat een leuk mens!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid