facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuma

Natuma

Info

Levert zonnepanelen, accusystemen en infra-rood verwarmingspanelen voor een beter milieu!



"Natuma levert kwaliteits zonnepanelen. Met meer dan 10 jaar ervaring proberen wij u een eerlijk advies te geven over hoe u duurzamer kunt leven. Met tot wel 25 jaar garantie bieden wij u betrouwbare services en producten. Voor zonne-installaties bent u bij ons aan het juiste adres!"
Adres: Mullemsedijk 10, 5844 AR Stevensbeek, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0485382374
Stad: Stevensbeek
Route: Mullemsedijk 10
Postcode: 5844 AR



op zoek naar gerelateerd: Martijn Arts Natuma
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arts Stevensbeek Arts Stevensbeek 2 km grondverzet, kraanverhuur, loonwerk, mesttransport, recycling
Recensies
Super goed geholpen!!! Ben geen klant, maar kwam er zelf niet meer uit met een nieuwe vervangende omvormer. Tonny heeft mij kostenloos advies gegeven en op afstand het probleem verholpen
Het is geen klant vriendelijk bedrijf. Je hebt geen keuze. Als je advies vraagt en je moet ervoor betalen en ze geven geen advies, dan heb je er niets aan. Ik raad dit bedrijf bij niemand aan, sterker nog ik raad ze af.
Wij hadden geen ervaring met zonnepanelen. Martijn heeft zeer goed bekeken hoe alles het beste gemaakt kon worden en alle informatie gegeven. De uitvoering was ook perfect. De monteurs werkten heel netjes. Wij hebben ook voor Natuma gekozen omdat ze service-dealer zijn van de SMA-omvormers. De SMA kwam in onze vergelijking als beste uit de bus en als je die dan ook nog bij de service-dealer daarvan kunt bestellen, is dat alleen maar een voordeel. Kortom: we zijn 100% tevreden over alles aangaande Natuma en de geleverde zonnepanelen-installatie.
Al jaren werk ik samen met Natuma. Wij hebben een elektro installatie bedrijf waarbij wij p.v installaties uitbesteden aan Natuma. Deze week zelf thuis laten leggen en het ligt er keurig op. Deze partij weet waar ze mee bezig zijn. Goede kwaliteit panelen en omvormer. Als installateur komen we ook veel prutswerk tegen waar echt voor gewaakt moet worden!
16 panelen laten plaatsen. Super tevreden. Wat een service, ze hadden alle tijd ook toen het aanmelden via internet via mijn router niet vlotjes verliep. Tevens kwamen ze keer terug om dakpan te vervangen. Voor Natuma gekozen omdat al in het offerte traject bleek dat ze verstand van zaken hadden en je pas bij volle tevredenheid hoefde te betalen. Veel lof voor Martijn en zijn team
In 2014 hebben wij onze woning aangepast en energieneutraal gemaakt. Natuma heeft het zonne-energie gedeelte van de installatie ontworpen, geleverd en geïnstalleerd. 7 jaar later kunnen we vaststellen dat het nog steeds tot onze volle tevredenheid werkt. Fijne mensen, goed materiaal en vakwerk. Marijke en Eric Kemperman, Ledeacker
Natuma is een klantvriendelijk en fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze hebben bij mij thuis 19 panelen gelegd. Geen problemen en alles netjes afgewerkt. De komende jaren hebben wij in ieder geval geen kosten meer aan stroom.
Privé al drie keer gekozen voor zonnepanelen van Natuma. Drie keer verhuisd en telkens iets meer panelen 30. Ook zakelijk ligt het hele dak vol 200 met panelen van Natuma. Wat altijd opvalt is het persoonlijke contact, betrokkenheid en het altijd centraal zetten van de beste oplossing.
Panelen 7 jaar geleden gelegd. Duidelijke uitleg hoe en waarom de panelen zo gelegd werden waarom bepaalde kabeldikte benodigd was enz. Zeer begrijpelijke uitleg. De prijs was scherp. Ben blij dat ik met deze kundige firma zaken heb gedaan. Na zorg was goed, belden paar weken nadat de panelen gelegd waren en vroegen of er nog vragen of problemen waren! Na 7 jaar nog steeds dik te vrede!
Niets anders dan lof voor dit zeer vakkundig, eerlijk en professioneel bedrijf. Nu voor de tweede keer zonnepanelen laten leggen, beide keren super goed bevallen. Ze zorgen dat alles netjes afgewerkt is, werken uitsluitend met top materiaal. Een voorbeeld voor vele! 5++ sterren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid