facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natjas

Natjas

Info

De ultieme badjas voor de hond: Natjas! Voor elke hond apart op maat gemaakt, in elke gewenste kleur (en naam) en van een uitzonderlijk goede kwaliteit.

Geschiedenis

Heerlijke, exclusieve badjas voor de hond.

Ideaal na een zware regenbui, modderige wandeling of zwempartij! Dankzij het vochtopnemend materiaal is de hond zo weer droog (en de auto en/of het interieur blijft schoner). De badjas is warm, ruim en eenvoudig om te doen (met verstelbare drukkers). Bovendien kan de hond vrij blijven bewegen.

De badjas wordt voor iedere hond apart op maat gemaakt (mits de maten door het baasje worden doorgegeven). Er wordt een zware kwaliteit badstof gebruikt (100% katoen, 500 gr/m2) en hij is leverbaar in veel verschillende kleuren. Leuk detail is, dat de capuchon ook als kol gedragen kan worden.

Informeer naar de mogelijkheden!



"Marits ontwerpt hondenartikelen, zoals de Natjas hondenbadjas en de Bibbrr hondentrui. Gemaakt van de beste materialen en van een uitstekende kwaliteit! Zie voor meer informatie www.marits.nl..."
Adres:
Telefoonnummer: +31651838152
Stad: Bergen op Zoom


Recensies
Voor onze duitse staande korthaar voor de koude wintermaanden een lekkere trui besteld. Maat 7 past perfect! Mooi product, goede service.
Geweldige badjas een half uur en julia is helemaal droog maar dan wil ze hem niet meer uitdoen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid