facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nationale Veteranen Commissie Budo

Nationale Veteranen Commissie Budo

Info

De NVCB heeft zich als doel gesteld de voormalige nationale en internationale Budoka’s binnen de JBN landelijk meer bekendheid te geven.


Commissieleden:
Willem van Boesschoten
Lex van Heumen
Albert te Pas
Dick Mulder

Geschiedenis

Op deze pagina treft u alle informatie aan rondom veteranenbudo. Informatie over toernooien in Nederland, maar ook formulieren en wetenswaardigheden over de internationale toernooien en trainingen Aikido, de EK en WK judo & Jiu Jitsu voor veteranen.

Binnen de JBN is gesignaleerd, dat er een uitstroom is van ex-wedstrijd budoka en overige budoka van 30 jaar en ouder. Bij onderzoek bleek, dat het lidmaatschap van de JBN door deze groep onvoldoende interessant wordt gevonden. Om hier verandering in te brengen werd in 2013 de Nationale Veteranenwerkgroep (NVWG) opgericht.

Sinds eind maart 2017 is de NVWG officieel onderdeel geworden van de JBN onder de naam Nationale Veteranen Commisie Budo (NVCB)

De NVCB is een Nationale Commissie binnen de JBN.

De NVCB heeft zich de volgende doelen gesteld:
- Alle budoka binnen de JBN landelijk meer bekendheid te geven. Dit geeft een extra dimensie aan de budosporten Judo, Jiu Jitsu en Aikido, waardoor deze aantrekkelijk blijft voor alle (ex-wedstrijd) budoka van de JBN.
- Door het aanbieden van periodieke activiteiten en budoinformatie, wil de NVCB de onderlinge contacten bevorderen met als doel, binding met de JBN. Op deze wijze kunnen de budoveteranenactiviteiten binnen de JBN als erkende breedtesport activiteiten worden aangemerkt. Het gevolg kan zijn, dat het aantal budoveteranenleden bij de JBN zal toenemen.

Bij alle voorstellen met betrekking tot veteranenactiviteiten zal rekening worden gehouden met het belang van de JBN en de NVJJL.

Zonodig kan de NVCB externe adviseurs aantrekken.

Adres: Kelvinbaan 40, 3439 MT Nieuwegein
Stad: Nieuwegein
Route: Kelvinbaan 40
Postcode: 3439 MT



op zoek naar gerelateerd: JBN, Judo NK, JBN clubs, Judo wedstrijden 2021, Jiu Jitsu Bond, Judobond corona, JBN contact, JBN Districten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sport- en Evenementencomplex Merwestein Sport- en Evenementencomplex Merwestein 814 meter Mooi Sport Evenementen aardig mensen leuk om een dag te Sporten geweldig.
Jumpsquare Jumpsquare 933 meter We hebben een hele leuke ochtend gehad bij Jumpsquare tijdens het kinderfeestje van o...
SamenLoop voor Hoop Nieuwegein SamenLoop voor Hoop Nieuwegein 973 meter In 2021 vindt in Nieuwegein de 2e editie van Samen Loop voor Hoop Nieuwegein plaats.
Avond4Daagse Nieuwegein Avond4Daagse Nieuwegein 2 km 4 daags wandelfestijn door en om Nieuwegein
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid