facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nationale Bewegwijzeringsdienst

Info

De Nationale Bewegwijzeringsdienst is verantwoordelijk voor alle bewegwijzering in Nederland. En dit jaar bestaat onze bewegwijzering 125 jaar! Een mijlpaal om bij stil te staan.

Adres: Graadt v Roggenweg 400, 3531 AH Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 088 797 00 16
Stad: Utrecht
Route: Graadt v Roggenweg 400
Postcode: 3531 AH



op zoek naar gerelateerd: NBd database, SignWeb NBd, Bewegwijzeringsplan, Bewegwijzeringsborden snelweg, Wegbewijzeringsborden bedrijf
Recensies
Is dit een spookdienst? Bestaan jullie wel echt? Echt al meerdere keren melding gedaan van bewegwijzeringsborden zonder letters en nog NOOIT iets teruggehoord. Jullie site werkt ook slecht, op de laptop en op de telefoon. Ondertussen hebben we hier hordes fietsers die verdwalen in de polder en midden op de weg gaan staan om er een potje over te soebatten met agressiviteit en gevaarlijke situaties tot gevolg.
Beste, Ik probeer al twee jaar een melding te doen van een versleten bewegwijzeringsbord maar uw website wil het niet doorsturen. Er staat geen telefoonnummer bij uw dienst, geen mail, niks. Kunt u hier iets aan doen?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid