facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nationaal Park Veluwezoom

"Nationaal Park Veluwezoom telt ruim 5.000 hectare en is onderdeel van de Veluwe, een groot, aaneengesloten natuurgebied. Je vindt hier haast ongerepte natuur met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Kenmerkend voor Veluwezoom is het reliëf: nergens anders op de Veluwe vind je zoveel heuvels en heb je zo’n mooi uitzicht. Op de Posbank bijvoorbeeld kun je bij mooi weer tot in Duitsland kijken."
Adres: Heuvenseweg 6a , Rheden 6991 JE, NL
Telefoonnummer: 026 497 9100
Stad: Rheden
Route: Heuvenseweg 6a
Postcode: 6991 JE



op zoek naar gerelateerd: nationaal park veluwezoom gratis, nationaal park veluwezoom entreeprijs, nationaal park veluwezoom wandelroutes, nationaal park veluwezoom rheden, nationaal park veluwezoom fietsen, veluwezoom toegangsprijs, nationaal park veluwezoom honden, nationaal park veluwezoom fietsen huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Posbank Posbank 2 km Prachtige omgeving, wandelgebied staat goed aangegeven, heide staat er mooi bij
Recensies
Op een doordeweeksedag zijn we met de gehuurde elektrische shopper scooter door het de national Park de Veluwezoom gereden.omdat het een groot aan elkaar gesloten natuur gebied is van >5.000 hectare is er veel te zien door er doorheen te fietsen of te wandelen. Je vind hier rustige stukken ongerept afwisselend natuurgebied: bossen, zandverstuivingen en heidevelden. Elke bocht waar je doorheen gaat zie je prachtige vergezichten op het heuvelachtige landschap. Tip op de Posbank kun je bijvoorbeeld heerlijk even op een terrasje zitten met een hapje en een drankje. Mijn favoriet blijft toch het uitzichtpunt op de kruising van de Posbank. Let op het kan in het drukke seizoen superdruk zijn door alle auto's. Tip ga ook eens lekker wandelen tijdens het heidebloei seizoen. Misschien kom je nog een schaapherder met zijn kudde tegen.
Super mooi en een leuke wandeling ook er zijn wat uitkijkt punten een stuk waar je herten ziet lopen afgeschermd helaas moet de hond het meest van de loop route vast. Heb borden gezien over rolstoel vriendelijk maar of het goed gangbaar is dat weet ik niet. Er zijn genoeg bankjes om even uit te rusten. Zeker de moeite waard.
Super mooie wandeling gemaakt! Ik kom uit Brabant en woon nu 10 jaar in Duiven. Ben vaak op de Veluwe te vinden. Te paard met de fiets of wandelend. Vaak verdwaald, maar nu met de wandelroute netwerk is het net als met het fietsnetwerk bepalen hoeveel en hoe zwaar je wilt wandelen. Het is namelijk heuvel op en af op de Veluwe zoom ‍ ‍ Foto's zijn genomen in het afgelopen jaar..
Fantastische dag gehad! We kregen de tip in 't bezoekers centrum om de Paarse Heide te combineren met 'n stuk door 't bos! Dit was 'n super goede tip! We hebben zoveel gezien en af en toe met open mond staan kijken hoe mooi de omgeving is! Voor ons 1,5 uur rijden en we waanden ons in 'n compleet andere wereld!
Als je je even wil loskoppelen van de hedendaagse drukte is dit park echt top. De Veluwezoom is onderdeel van een groene agglomeratie met een verscheidenheid aan landschappen; van heuvelachtige heides en zanderige heuvels tot aan rustieke plassen en dichte bossen. Is veel meer dan alleen de unieke Posbank.
Prachtige natuur, fietsje gehuurd en heerlijk rondgefietst. De afwisseling die de natuur biedt is fantastisch. Heuvels, bossen, vlaktes. Geweldig park
De heide was helaas wat minder levendig door de droogte. Wel een erg mooi gebied waar je heerlijk kunt fietsen. Maak een mooie route met de fietsknooppunten. Wel heuvelachtig!
Mooi park. Zeker de Posbank. Maar loop vanaf Bezoekers centrum Veluwezoom een de bruine wandeling van 9 kilometer. Heel mooi en veel anders dan de Posbank. Echt een aanrader!
Prachtig bos! Ik vond vooral de heuvels echt heel mooi, dat kom je niet vaak tegen in ons vlakke landje. De herfstkleuren waren ontzettend mooi. Volgend jaar ga ik een paar weken eerder, als de bomen zelf nog wat kleur hebben. Nu lag alles al op de bodem.
Prachtig natuurgebied met unieke dieren. Als je de plekjes weet als local dan is hier veel moois te zien. Kom je als toerist, dan houd het op bij de schapen van de #rhedenseschaapskudde ook uniek overigens
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid