facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nationaal Bespaar Buro

Info

Nationaal Bespaar Buro, omdat het altijd goedkoper kan!

Geschiedenis

Nationaal Bespaar Buro, opgericht in 2010, is een snelgroeiende organisatie. Het Nationaal Bespaar Buro is een bedrijf dat wordt gerund door een ervaren, professioneel en enthousiast team. Samen zorgen wij ervoor dat u kunt besparen op uw vaste lasten.

Onze adviseurs hebben een jarenlange ervaring in het adviseren over de vele verschillende bespaar mogelijkheden. Ons advies en werkzaamheden zijn zowel voor consumenten als bedrijven gratis en vrijblijvend. Bij een eventuele overstap ontvangen wij een vergoeding van de door u gekozen maatschappij.

Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen, voorkeuren en eventuele looptijden van contracten.

Bij Nationaal Bespaar Buro is een deskundig en enthousiast team werkzaam. De adviseurs van Nationaal Bespaar Buro zien het als een uitdaging om voor u altijd de beste aanbiedingen te zoeken.

Adres: Oude Veiling 72, 1689 AC Zwaag
Telefoonnummer: 0229 - 266229
Stad: Zwaag
Route: Oude Veiling 72
Postcode: 1689 AC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:30 - 21:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk  Brood van Waarden Praktijk Brood van Waarden 393 meter Deze pagina is ter informatie wat ik 'Gabrielle' als Emdr / Helende reis/ Emotie the...
40PlusRelatie - Noord-Holland 40PlusRelatie - Noord-Holland 2 km Na inschrijving had ik voor mij zelf geen al te hoge verwachting Doch voor mij bij de...
Recensies
Doe al jaren zaken met dit bedrijf en bevalt me zeer goed
Zeer agressieve verkoper, laat je niet uitpraten, valt je in de rede! Kortom, een slecht bedrijf! Liever meer betalen aan een energiebedrijf met een vriendelijke klantenservice, dan met dit bedrijf in zee te gaan!
Vorige week ben ik goed én vriendelijk geholpen door een van jullie medewerkers. Op al mijn vragen antwoord gekregen veel vragen omtrent mijn nieuwe woning. Vanmorgen heb ik mijn nieuwe contract en termijnbedrag binnen gekregen. En ik ga inderdaad een hoop geld besparen aankomend jaar. Bedankt!
Heel goed geholpen door het Nationaal Bespaar Buro. Eigenlijk moest ik nog 1,5 jaar van mijn energiecontract uitzitten, maar tegen een besparing van €20,- per maand inclusief boete vergoeding zeg ik geen nee! Toppie!
Misbruik van wet en regelgeving. Niet goed bezig.
Al 3 jaar laat ik mijn vaste maandlasten door het NBB bekijken en elke keer kom ik weg met een mooie besparing. Dik tevreden!! Snelle service en er wordt goed met je meegedacht. 5 sterren voor de beste tussenpersoon in heel het land !!
Vorig jaar via het Nationaal Bespaar Buro overgestapt naar een andere energieleverancier. De overstap verliep vlot gecombineerd met de juiste informatie. Klantvriendelijk, betrouwbaar en financieel interessant.
Vorig jaar overgestapt van Essent naar Qurrent, waardoor ik per maand wel 25 euro bespaar! Overstap ging snel en makkelijk.
Waardeloze service alleen maar bedrog, kreeg een maandbedrag van 110 euro te horen aan de hand van "mijn verbruik"op mijn jaar afrekening heb ik 800 bij moeten betalen en dat terwijl ik niet eens meer ben ga gebruiken Opdringerige medewerkers die je forceren om op bevestigen te drukken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid