facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nationaal Airsoft Centrum

Nationaal Airsoft Centrum

Info

Het Nationaal Airsoft Centrum is de trainingslocatie voor leden van de NABV en hun introducés. Hier worden trainingen en evenementen georganiseerd.

Geschiedenis

Het Nationaal Airsoft Centrum is dé trainingslocatie van de NABV. Het centrum is gevestigd aan de Tielerweg 9 in Geldermalsen.



"De NABV is de enige landelijke, door de minister erkende, bond die de airsoftsport reguleert en de belangen van sporters behartigt.We promoten en bevorderen de belangstelling voor airsoft in Nederland en behartigen de belangen van iedereen die in Nederland de sport beoefent.De NABV is een non-profit organisatie. We hebben geen winstoogmerk en zetten alle gelden in voor het algemeen belang van de airsoftsport. Wij worden ondersteund door enthousiaste vrijwilligers, die airsoft zelf met veel plezier uitoefenen en zich geheel belangeloos inzetten voor de sport."
Adres: Tielerweg 9, 4191 NE Geldermalsen
Telefoonnummer: 0132032020
Stad: Geldermalsen
Route: Tielerweg 9
Postcode: 4191 NE



op zoek naar gerelateerd: NABV introducee aanmelden, NABV pas België, NABV evenementen, Airsoft Events, Airsoft Breda, Kosten airsoft, Airsoft introductiedag, Airsoft schieten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hockey Club Geldermalsen Hockey Club Geldermalsen 368 meter Prima club. De velden zouden wat mij betreft wel een keer vernieuwd kunnen worden. Cl...
Fcvgeldermalsen Fcvgeldermalsen 1 km Leuke BMX baan.
Mcc Geldermalsen Mcc Geldermalsen 2 km Leuke harde baan en vriendelijke mensen.
Recensies
Handig in te plannen, goed bereikbaar en makkelijk parkeren. Goede plek om je replica even te testen of af te stellen. Je hebt verschillende oefeningen op short range, maar ook een stuk long range. Oefeningen zijn leuk om te doen vooral met een paar man en veel verschil in de oefeningen, ook makkelijk te verbinden met je telefoon om je statistieken bij te houden. Met pasen een keer skirm ingepland, maar toen was die dicht, dus toen stonden we daar voor niks.
Een top avond gehad. Ik ben intussen al 4 jaar lid van de NABV, maar ben hier nog nooit langs geweest. Daar heb ik met 3 vrienden verandering in gemaakt, en wij zijn razend enthausiast. Overal staan hele leuke trainings setups, inclusief parkour schieten. Alles is high tech en gaat met Apps, lampjes, en sensoren. Er is ook een kleine kill house aanwezig. Het personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben ons terplekke geholpen met onderhoud, en zelfs een replica aangeboden nadat 1 van onze replicas het loodje legde zodat we verder konden spelen. Er is boven een Pooltafel aanwezig, waar wij ook maar al te graag gebruik van hebben gemaakt. Zeker aan te raden om het NAC te bezoeken, zeker aangezien een bezoek aan het NAC geheel gratis is als je lid bent van de NABV, en volgens mij ook als je dit niet bent.
Als je je contributie een week vergeet wordt er meteen een incasso gestuurd. Maar zelf reageren ze niet op de emails als het betaald is. Stelletje geldwolven. Dit is mijn laatste jaar bij de nabv
Top wat ze doen om in Nederland deze sport mogelijk te maken. Alleen als je een uitstel aanvraagt wegens privé redenen gaan ze akkoord en geven ze een datum, paar dagen daarna ineens een dreiging met een incassobureau als je voor een bepaalde datum niet betaald wat gek genoeg VOOR de afgesproken datum is... erg jammer.
Je word er over het algemeen goed geholpen en het is een uitstekende plek om replicas af te stellen met de schietbaan die tot 50m gaat ! Het is alleen jammer dat er niemand onder de 18 jaar mee mag aangezien dit op een schiet vereniging met vuurwapens wel mag en het in dit geval om airsoft replica's en dus speelgoed gaat.
zielige vereniging zielig bedrijf wat we al 2 jaar op een rij opzeggen en al 2 jaar door moeten betalen met incasso kosten !! voor wat ??de evenementen die ze doen waar Je als nog voor moet betalen !!
Vriendelijk personeel en leuke locatie om iets anders te proberen. De mensen daar zijn geinteresseerd in elkaar en helpen waar mogelijk met advies en ervaringen.
Leuke club met zeer behulpzame staf en leden.
Ivm verhuizing/verbouwing geen post of mails van nabv gekregen/gezien. En nu verplicht contributie betalen. Achterlijke stichting met een akelige monopolie positie. Tijd voor alternatieven
Ze vragen jaarlijks een contributie omdat ze een monopoly hebben voor het verzorgen van de sport en dan hebben ze alsnog zulke waardeloze openingstijden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid