facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nanouk Weijnen, kunstenaar

Nanouk Weijnen, kunstenaar
Adres: Sint Josephstraat 134, 6024 AJ Budel-Dorplein, Nederland
Telefoonnummer: 06 18180007
Staat: Noord-Brabant
District: Cranendonck
Stad: Budel-Dorplein
Route: Sint Josephstraat
Huisnummer: 134
Postcode: 6024 AJ


Recensies
Geweldige schilderijen van dieren, maakt Nanouk.nOok op heel grote afmetingen, wat erg indrukwekkend is.nAls ik 1 van mijn dieren wil laten schilderen, dan zal het Nanouk zijn.nAfgelopen weekend heb ik ook een workshop gevolgd bij haar.nEen dier schilderen met acrylverf.nIk vond het al heel knap hoe zij schildert, maar als je met haar techniek probeert te werken, vind ik het nog knapper!nHet was een ontzettend leuke dag, in de tuin kunnen schilderen en lunchen aan de picknick tafel.nIk ben weer geinspireerd om zelf verder te schilderen.nDank je wel Nanouk.
Hoe Nanouk de levendigheid weet te vangen in haar kunst is onvoorstelbaar. De persoonlijkheid van de dieren is zelfs zichtbaar. Maar ook de sfeer in ander werk is voelbaar als je ernaar kijkt. Zowel de schilderijen als de beelden zijn uniek. Geweldig werk!
Nanouk brengt schilderijen tot leven. En ook haar beelden zijn gedetailleerd prachtig!
Nanouk heeft een prachtig schilderij gemaakt van mijn hond, het is levensecht geworden. Mensen die langs het schilderij lopen, praten er gewoon tegen, zoveel ziel en persoonlijkheid zit erin. Enorm bedankt Nanouk!!!
Nanouk heeft het voor elkaar gekregen mijn oude paard levensecht en vol karakter op het doek vast te leggen, zodat elke keer als ik hem zie alle goede herinneringen boven komen drijven. Zo dankbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid