facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NannyThuis

NannyThuis

Info

NannyThuis is een professioneel begeleiding- en bemiddelingsbureau voor kinderopvang aan huis.

Geschiedenis

NannyThuis is een professioneel begeleiding- en bemiddelingsbureau voor kinderopvang aan huis.

Adres: Sandtlaan 36 , G11A, 2223 GG Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 085-3036827
Stad: Katwijk
Route: Sandtlaan 36 , G11A
Postcode: 2223 GG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gastouderbureau Boelie - € 27,50 per maand, per gezin Gastouderbureau Boelie - € 27,50 per maand, ... 2 km Betrokken, deskundig, professioneel & kwaliteit voor € 27,50 per maand, per gezin. Ac...
Recensies
Ik vind Nannythuis eigenlijk helemaal geen ster waard. De communicatie is echt slecht. Ze bellen en mailen niet terug. En ik kon op het laatste moment iets anders regelen in mijn verlof terwijl het bijna allemaal rond was bij hun.
Helaas zeer slechte ervaring met NannyThuis, ze reageren niet, proberen afspraken te maken maar wordt gewoon genegeerd, zowel van ons als vanuit de nanny zelf. Toegevoegde waarde van deze partij valt erg tegen helaas. Hadden op meer gehoopt, de nanny zelf is top, NannyThuis is flop.
Fijne bemiddeling. Er wordt snel antwoord gegeven op vragen en de dames van de bemiddeling nemen graag alle tijd voor je. Wij zijn zeer tevreden!
Ik volg de nanny-opleiding via NannyThuis. Ze helpen mij goed en ondersteunen mij bij het vinden van de juiste gezinnen. Alles is top geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid