facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nanninga Stukadoors

Nanninga Stukadoors

Info

We werken als onderaannemer voor diverse bouwondernemingen en woningcorporaties, maar voeren ook stukadoorswerk uit bij particulieren thuis.

Geschiedenis

Strak stucwerk van de stukadoors uit Nieuw Buinen

Goed stucwerk komt niet zomaar uit de lucht vallen. Daar komt veel ervaring, materiaalkennis, oog voor detail én liefde voor het vak bij kijken.
Dat het daarmee wel goed zit, heeft Stukadoorsbedrijf Nanninga uit Nieuw Buinen inmiddels bewezen. Profiterend van meer dan 75 jaar ervaring leveren onze stukadoors iedere dag aantrekkelijk en innovatief stucwerk in heel Drenthe en Groningen.
Ambacht en innovatie bij Stukadoorsbedrijf Nanninga

We werken als onderaannemer voor diverse bouwondernemingen en woningcorporaties, maar voeren ook stukadoorswerk uit bij particulieren thuis.
Of het nu gaat om een opknapbeurt van wanden, plafonds of vloeren, we gebruiken zowel de ambachtelijke als de nieuwste technieken.

Adres: Glaslaan 33, 9521GG Nieuw-Buinen
Telefoonnummer: 0599 - 653910
Stad: Nieuw-Buinen
Route: Glaslaan 33
Postcode: 9521GG


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 17:00
Dinsdag: 06:00 - 17:00
Woensdag: 06:00 - 17:00
Donderdag: 06:00 - 17:00
Vrijdag: 06:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Houtbouw-Holland Houtbouw-Holland 370 meter Houtbouw Holland heeft een prachtige schuur, naar onze wensen, neergezet. Bedrijf is ...
Hofstra interieur en houtbewerking Hofstra interieur en houtbewerking 1 km Geweldige service en kennis van zaken. Echt een aanrader voor interieur, kasten, meub...
Drost houtwerk op maat Drost houtwerk op maat 3 km Een prachtig stuk vakwerk afgeleverd super mooi geworden thanks
Recensies
Wij hebben door Nanninga Stukadoorsbedrijf onze keuken laten stucen. Het resultaat is mooi. Er was eerst een richtprijs gegeven. Na de klus is de juiste prijs berekend. We zijn zeer tevreden. Voor verdere stucwerkzaamheden maken we graag gebruik van de diensten van Nanninga Stukadoorsbedrijf.
Laar zeer lang opzich wachten, communicatie via mail telefoon of terugkoppeling duurt ook zeer lang,
Betrouwbaar, netjes, vriendelijk, goede adviezen en prachtig resultaat.
Niet bereikbaar
Mooie geboorteplaats.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid