facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nandasena

Nandasena

Info

yoga ervaring/opbouw lessen

Geschiedenis

Mijn" yoga reis"is in 2004 begonnen met 1 seizoen yoga .In 2007 heb ik een doorstart gemaakt door een dagelijkse routine op te starten een aantal weken in "retreats"door te brengen in het buitenland.Hierdoor hielden mijn lage rugklachten terstond op maar ook mijn gemoedstoestand veranderde snel.
Na een "Osho meditatie week" en het verslinden van allerhande lectuur omtrent yoga/spiritualiteit/boedhisme(o.a.Eckhart Tolle)werd ik mij terdege bewust van de positieve uitwerking van yoga/boedhisme.In 2008 heb ik een Boedhistische/meditatie cursus gedaan en aansluitend een yoga leraren opleiding gevolgd(2009,Pyramid yoga) in Thailand.Verder reizend met mijn vriendin heb ik hier en daar les gegeven en in 2012 nogmaals een yoga training in Thailand(Virajati yoga) gevolgd.Na omzwervingen en de geboorte van onze dochter zijn wij in 2012 weer in Nederland neergestreken.Ik "leef"inmiddels yoga en wil graag eenieder die geinteresseerd is deelgenoot maken van de positieve uitwerking van yoga d.m.v. mijn lessen.Hier door laat ik je kennis maken met "mijn yoga wereld" ,of kun je je reeds opgedane kennis en vaardigheden omtrent yoga uitbreiden.

Mijn lessen bestaan uit:Hatha yoga(lichaamshoudingen)en pranayama(ademhalingsoefeningen),dit 1e gedeelte sluiten we af met een ontspannings oefening,evt. aangevuld met een korte meditatie.
Dit gedeelte beslaat ongeveer 75-90 minuten.Aansluitend bestaat er de mogelijkheid om onder genot van een bakkie thee van mening te wisselen over allerlei actuele onderwerpen.Ik zal hier trachten vanuit mijn"levenswijze" op allerlei voorbij komende onderwerpen met eenieder van mening te wisselen.
Ik zal hierbij trachten eenieder aan het denken/voelen "te zetten". Mogelijk gevolg hiervan kan zijn dat dat u bewuster word van wat u waarom doet,denkt of voelt.Zo gaat u mogelijk bewuster in het leven staan en verhoogt dit uw "levensvreugde" ;-) !
Al met al een "avondvullend"programma.
Intersse?
Mail of bel mij even([email protected]/telnr:0638280145).

Thijn


Adres: hooiland 24, 3833cg Leusden-Centrum, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0638280145
Stad: Leusden-Centrum
Route: hooiland 24
Postcode: 3833cg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SIMON scholen SIMON scholen 424 meter Stichting voor Onderwijs op islamitische grondslag in Midden- en Oost-Nederland (SIMO...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid