facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nancy Polman Interieurontwerpstudio

Nancy Polman Interieurontwerpstudio

Info

Nancy Polman verzorgt persoonlijk interieuradvies en 3D ontwerp dat bij jou past! regio midden Nederland. Dus ga je verhuizen, verbouwen of is je interieur toe aan een flinke make-over? En kan je wel wat hulp gebruiken bij het inrichten? neem contact op.

Adres:
Telefoonnummer: +31624595737
Stad: Lelystad


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RaaR design RaaR design 5 km Interieurontwerpstudio
Recensies
Nancy heeft ons van een uitgebreid advies voorzien over onze woonkamer en keuken van ons nieuwe huis. Het mooie boek met al haar advies wordt al goed gebruik van gemaakt en maakt het voor ons veel makkelijker om voor te stellen hoe ons nieuwe huis er uit zal gaan zien.
Nancy heeft ons erg goed en vakkundig geadviseerd voor de inrichting en het kleurgebruik van onze nieuwbouw woning in Blaricum. Nancy luistert erg goed naar wensen en eisen en neemt je mee in de verschillende mogelijkheden qua kleur, sfeer en interieuradvies. Wij zijn erg blij met het resultaat.
We hebben heel fijn samengewerkt met Nancy. Door in gesprek te gaan, voelde Nancy goed aan wat we wilden en wat bij ons past. Ze is creatief en verrassend. Het resultaat is top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid