facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Naked Juice NL

Naked Juice NL

Info

Welkom! Wij zijn Naked Juice. Onze belofte: de lekkerste vruchten- en groentensmoothies. Worth its weight in good!
(Verkrijgbaar bij Albert Heijn)

Geschiedenis

Het verhaal van Naked® begint met een jonge muzikant die in 1983 verse smoothies verkocht op de stranden van Santa Monica, Californië. Eerst handdoek voor handdoek, toen winkel na winkel. Sindsdien hebben steeds meer smoothie fans Naked Juice ontdekt en sinds 2015 is Naked®, met dezelfde passie en filosofie, ook in Nederland te koop!

Met het hele Naked Juice team zijn we dag en nacht bezig om de lekkerste smoothie boosts te creëren. Zo is Naked Juice groot geworden en we zullen altijd zo blijven werken. We willen zelfs nog betere smoothies mixen door top ingrediënten te combineren met super lekkere fruit juices.

We zijn heel precies als het gaat om het creëren van smoothies. We gebruiken fruit en groenten uit de hele wereld en maken ons eigen meesterwerk. Elke smoothie heeft een eigen boost, zoals groente-, vitaminen- en algenboost. Maar, als het niet verrassend lekker is, zit het niet in onze fles! We zullen nooit, maar dan ook nooit suiker toevoegen aan onze Naked Juice smoothies.

In Nederland zijn de volgende drie heerlijke smaken te koop:

- Green Machine
Naked Juice’s best verkochte smaak heeft maar liefst 10 super ingrediënten en zit vol vitamine A & C! Vitamine C helpt de vermoeidheid te verlagen. Geniet van de Green in the machine als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

- Blue Machine
Deze bes laat je echt geen blauwtje lopen! Blue Machine zit bomvol bosbessen- en bramenheerlijkheid met vitamine B boost! Afgeladen met fruit en vitaminen zoals vitamine B12 draagt Blue machine bij aan de normale werking van het zenuwstelsel. Geniet van Blue Machine als onderdeel van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

- Açaï Machine
Açaï is een Braziliaanse bes die een bron van vitaminen en mineralen is. Elk paars drankje bestaat uit 52 Açaï bessen en is boordevol vitamine C en E. Geniet van Açaï Machine als onderdeel van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Yummm!

Adres: Zonnebaan 35, Maarsen, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0800-737 74 26
Stad: Maarsen
Route: Zonnebaan 35


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lay's NL Lay's NL 0 meter Welkom op de officiële pagina van Lay’s! Word fan en blijf op de hoogte van al het l...
Quaker NL Quaker NL 0 meter Welkom op de officiele fan pagina van Quaker! Onze Huisregels vind je in onder 'Noti...
Mountain Dew Nederland Mountain Dew Nederland 0 meter Volg de officiele Nederlandse Mountain Dew Facebook pagina om op de hoogte te blijven...
Snack a Jacks Snack a Jacks 0 meter Welkom op de officiële pagina van Snack a Jacks! Check al onze smaken op www.snackaja...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid