facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nails By Saar

Info

Bij Nails by Saar ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit nagels tegen een scherpe prijs. Kwaliteit en service zijn bij mij het allerbelangrijkste!

Geschiedenis

Mijn naam is Sarina Hendrikx en ik ben sinds 2010 verkocht aan de schoonheid van nagels en nail art. Ik vind dat de handen uw visitekaartje zijn. Bij een kennismaking vormen zij vaak het eerste contact in zowel de persoonlijke als professionele sfeer. Wanneer u het gevoel heeft dat uw handen niet representatief zijn wordt de kans gegeven aan onzekerheid, waardoor een afspraak of een leuk gesprek moeilijker begint dan nodig is. Ik zal van uw handen een visitekaartje kunnen maken. Iedereen heeft immers wel een reden waarom het met nagels maar niet wil lukken. De één heeft van nature broze nagels, de ander bijt, is zwanger of beschadigt haar nagels tijdens het werk. Er is een methode die het daar niet bij laat zitten.

Acrylnagels
Acrylnagels worden gemaakt van acryl, volledig gevijld en afgewerkt met een toplaagje gellak, deze wordt uitgehard onder een uv-lamp. Met deze nagels is het mogelijk om “french manicure” nagels te maken. Om uw nagels te verlengen worden tips of sjablonen gebruikt.

Nails by Saar is wekelijks geopend op maandag overdag en dinsdagavond, de even weken op woensdagavond en de oneven weken ook op vrijdag overdag. Deze openingstijden zullen binnenkort uitgebreid gaan worden.

Adres: Frederik Hendrikpark 28, 5171ET Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0634697807
Stad: Kaatsheuvel
Route: Frederik Hendrikpark 28
Postcode: 5171ET


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creative Hair & Nails Creative Hair & Nails 234 meter Creative Hair and Nails
food & mood food & mood 414 meter Angstig, moe of prikkelbaar? De invloed van "food" op je "mood" is enorm! Ontdek wat...
S-nails S-nails 746 meter wil jij ook mooie verzorgde nagels maak dan een afspraak en dan ben je van harte welk...
Voetcare Marie-Claire - Pedicure Kaatsheuvel Voetcare Marie-Claire - Pedicure Kaatsheuvel 783 meter Zeker goede pedicure die tijd en met veel zorg besteed aan je voeten. Echt een vakme...
Jet Nailz Jet Nailz 1 km Welkom bij nagelstudio Jet Nailz�
YV Hairstylist YV Hairstylist 1 km "Making the world a little bit prettier by the touch of a hand."
Welzijnspraktijk Dyani Welzijnspraktijk Dyani 1 km Mijn praktijk is gericht op het helpen van mensen aan ontspanning danwel behandelen v...
SkinLogic SkinLogic 2 km Deskundig en vriendelijk
Recensies
Zeer kundige nagelstyliste die altijd Nieuwe technieken heeft en leuke ideetjes, en een praatje kom je er niet tekort altijd gezellig.
Mooie nagels voor leuke prijs.
Super mooie nagels, altijd! Altijd tevreden, hoe jij te werk gaat. Super fijn, en met een gezellige praat erbij. Bedankt Sarina!
Fijne behandeling gehad. Mooie gellak.
Inmiddels ga ik regelmatig naar nails by saar, goede advies, nette werkomgeving en gezellig!
Vakkennis en heel veel keus
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid