facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nails by Bien

Nails by Bien

Info

Nails by Bien is een gecertificeerde salon en er wordt enkel gewerkt met producten van de amerikaanse A-merken Gelish en CND.

Geschiedenis

Bij Nails by Bien kunt u terecht voor CND SHELLAC™, VINYLUX™ en Liquid & Powder (acrylnagels). Ik werk enkel met producten van het merk CND™. CND™ is het meest toonaangevende amerikaanse merk in de nagelbranche. Inmiddels mag ik mezelf ook een officieel door CND™ gecertifeerde salon noemen. Ik ben al ruim 6 jaar werkzaam als nagelstyliste, maar ik volg nog steeds regelmatig workshop en bijscholingstrainingen. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste trends en kan ik een goede kwaliteit leveren.



Waarom kiezen voor Nails by Bien?

-Ik doe NIET aan "Russian Manicure" en verwijder dus geen levend weefsel waardoor littekenweefsel in de nagelriemen ontstaat.

-Ik vijl NIET met een elektrische vijl op de natuurlijke nagelplaat. Ik verwijder alleen (handmatig) de bovenste vetlaag van de nagel en voorkom zo blijvende beschadiging aan de nagel.

-Ik bereken GEEN kosten voor eventuele reparaties omdat ik vind dat acrylnagels minimaal 3 weken mooi moeten blijven en SHELLAC™ minimaal 2 weken. Daarbij vertrouw ik er natuurlijk wel op dat mijn klanten zuinig op hun nagels zijn!

-Ik geef iedere nieuwe klant GRATIS een flesje SolarOil bij de eerste behandeling aan hun nagels. SolarOil is een speciale nagelriemolie die de nagels voedt en zorgt voor behoud van de (kunst)nagels. Ik adviseer mijn klanten deze 2 maal daags te gebruiken.

-Ik besef dat een bezoek aan mijn salon voor u een ontspannend, luxe uitje is en daarom plan ik voor iedere klant ruimschoots tijd in en wordt u ontvangen met een kopje Nespresso, thee of iets fris.



Nails by Bien heeft samen met Face and Footcare een salon in het centrum van Heeze. Op woensdagavond en zaterdag is er altijd iemand aanwezig, op andere dagen werk ik op afspraak.

Komt u uit Eindhoven of wilt u gewoon liever een afspraak maken in Eindhoven? Dat kan! Op donderdag en vrijdag ben ik namelijk aanwezig in de salon van Hoogstraat222Haarmode te Eindhoven. Let op, ik werk hier enkel op afspraak.

Adres: Kapelstraat 70b, 5591 Heeze
Telefoonnummer: 0611025848
Stad: Heeze
Route: Kapelstraat 70b
Postcode: 5591


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidssalon Body-wishes Schoonheidssalon Body-wishes 822 meter Een heerlijke Diamond beauty behandeling gehad van Jolanda. Er wordt met mooie produc...
Enjoymynails Enjoymynails 894 meter Wendy is een lieve vrouw die alles wat ze doet, goed uitlegt en daar ook de tijd voor...
Schoonheids- en nagelsalon Allure Schoonheids- en nagelsalon Allure 1 km Fijne, gemoedelijke schoonheidssalon met eerlijke prijzen en goede service. Heerlijke...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid