facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nagoya

Adres: Dorpsstraat 6 , Aalsmeer 1431 CD, NL
Telefoonnummer: 0297 267 787
Stad: Aalsmeer
Route: Dorpsstraat 6
Postcode: 1431 CD



op zoek naar gerelateerd: Bestellen Nagoya Aalsmeer, Nagoya Aalsmeer reserveren, Nagoya Menukaart, Bistro Aalsmeer, Nagoya Haarlem reserveren, Bamboehof Aalsmeer, Restaurant Aalsmeer aan het water, Chinees afhaal Aalsmeer
Recensies
Prima tent als je van all you can eat houd . Apart blijft wel dat sommige gerechten behoorlijk zoet zijn en het gebruik van doperwtjes worteltjes en maïs uit blik. Lekker makkelijk met chopsticks eten dan.
Na drie jaar eindelijk weer terug in mijn favoriete sushi restaurant. Het was weer zoals vanouds, HEERLIJK!Eten: 5/5
Verschillende soorten Sushi,vers bereid. Goede en klantgerichte service wel jammer dat er na elk leeg glas meteen werd gevraagd of we iets wilden drinken. Het gaf ons helaas...een opgejaagd en "je moet een drankje bestellen"-gevoel. Parkeren: Makkelijk parkeren,wel met blauwe kaart.
Het eten is oké, het personeel is aardig. Worden door de drukte wel af en toe wat foutjes gemaakt. In vergelijking met andere sushi restaurants en all you can eats is dit geen winnaar.
Jammer dat de keuze weinig is als je niet zo van vis houd. Ik vond het ook erg duur voor 2 personen 72 euro 2x 33 euro en 2 drankjes 3.00 euro per stuk, radio vond ik ook niet een fijn muziek en was storend. Kippen pootjes met chocolade als saus, nee dankje wel dat was zeker niet lekker.Personeel was prima. En hing geen sfeer dat is wel jammer Sorry maar ik ga er niet meer heen.
De sushi tent van Aalsmeer. Lekkere sushi die niet te groot zijn, veel keuze op de kaart. Gezellig en aardig personeel. Heerlijk na een dagje varen of gewoon als je zin hebt in sushi.
Leuk restaurant in hartje Aalsmeer. Vooral de handrolls zijn hier om te smullen, vers bereid en dus met knapperige zeewier, heerlijk! Wat ik persoonlijk leuk vind, is dat je voor 1 prijs klaar bent, zelfs een dessert is inbegrepen! Leuk restaurant om met het hele gezin te eten. 4 sterren omdat de kaart al langere tijd hetzelfde is.
Dit blijft mijn favorite Jappanner. Wat kleinschaliger dan de meeste all you can dat concepten maar daardoor word er meer aandacht aan kwaliteit gegeven. Bediening is uiterst vriendelijk en de prijs kwaliteit is goed. Ga bij voorkeur niet in het weekend want dan is het wat drukker. Ik kom hier al jaren en zal dat ook nog jaren blijven doen. Ga zo door Nagoya.
In deze coronatijd om 17u afgesproken tot 20u en was perfect. Bestellen via een tablet op tafel, zeer gebruiksvriendelijk. Drankjes komen ze apart brengen. Ruime keus die heerlijk smaakte.
Zolang ze maar geen QRshit meer hanteren, want echt hoor: dan kom ik niet meer.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid