facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nagelstyliste Selina

Info

Nagelstyliste Selina
het adres voor acryl en gel nagels, nagelbijtersarrangement, soak off gelpolish, manicure en IBX behandelingen!
maar ook voor een mooie natuurlijke teint door spray tan kunt u bij mij terecht!

Geschiedenis

Ben een een gecertificeerde nagelstyliste die u de volgende behandelingen kan geven;

Acryl nagels
een tweedelig systeem bestaande uit een poeder en een vloeistof, door een penceel "nat" te maken en in de poeder te "dippen" een kneetbaar bolletje die op de nagel wordt geplaats en in de lucht gedroogd wordt. dit systeem kan gebruikt worden om de natuurlijke nagel te verstevigen en kan gebruikt worden om doormiddel van sjabolen de nagel te verlengen.

ook wordt dit systeem gebruikt voor het behandelen van nagelbijters. omdat dit systeem ontzettend hard is is het lastig om er doorheen te bijten. door het een nagelbijtersarrangement kan de gewoonte van het nagelbijten afgeleerd worden. Bij dit arrangement zult u de eerste 3 weken elke week komen daarna zal er een gekeken worden of een afspraak gemaakt kan worden om te week wil dat dan wordt er elke afspraak gekeken of het mogelijk is om er nog een week extra er tussen te krijgen tot u om de 3 a 4 weken kunt komen.. mocht u naar het arrangement geen acryl nagels meer willen hebben dan moet u er zeker van zijn dat u niet weer in de verleiding gaat komen om te gaan bijten! anders zou het toch zonde zijn voor alle kosten die u heeft gemaakt om er vanaf te komen!

Soak off gelpolish ( ook bekend als gellak / shellac / gellac)
Is een nagellak op gel basis die uithard/droogt in een uv of led lamp. waardoor u na de behandelingen alles kunt doen zonder bang te zijn dat u uw nagels ergens langs haalt en daardoor vlekken maakt in uw nagellak of op u kleren etc. Deze lak is bedoeld om naar 2 a 3 week te worden vervangen. echter kan deze lak veel langer blijven zitten maar wordt niet aan geraden! ook kan deze lak uw nagels verstevigen zoals bij acryl alleen deze is veel flexibeler dan de acryl dus als u uw nagel stoot is dit iets minder gevoelig!

in het kort wat soak off gelpolish u kan bieden
weken lang verzorgde nagels
egaliseert de natuurlijke nagel
dun maar sterk. soak off gelpolish verstevigd uw nagels
sterke, schitterende gelakte nagels, die toch flexibel zijn
Geen droogtijd, het product wordt aangebracht als een nagellak en wordt uitgehard onder een uv of led lamp.

IBX Systeem
Het IBX systeem is een revolitionair tweedelig systeem die in de natuurlijke nagel werkt en niet als veel nagelproducten op de natuurlijke nagel! dit product is werkzaam om de natuurlijke nagels verstevigd ( door deze behandeling kan uw natuurlijke nagel steviger worden en daardoor kunnen uw eigen nagels mooi lang groeien), hersteld beschadigde nagels ( die beschadigd zijn door een trauma denk aan dat u met uw vinger tussen de deur heeft gezeten waardoor uw nagel vergroeid is of door dat u een ziekte heeft gehad etc. ) en beschermt u nagels bij een soak off gelpolish behandeling of andere soak off behandelingen.

Spray tanning

Wilt u ook z'n mooie zomerse tint? en dat zonder de schadelijke straling van de zon of van een zonnebank die huidkanker, vervoegde huidveroudering of pigmentatie kan veroorzaken? dan is spray tanning iets voor u!

Spray tanning is in tegenstelling tot zonnen of zonnebank gebruik goed voor uw huid! U krijgt niet alleen een mooie natuurlijke bruine teint maar in de spray tanning vloeistof zitten ook veel stoffen in die uw huid verzorgd!

een aantal voordelen van spray tan op een rij

​Direct een mooie bruine huid
U voelt uw fantastisch en zo ziet u er ook uit!
Het is een snelle behandeling
Natuurlijk uitziende tint (niet oranje)
het is goed voor uw huid
ideaal voor bruiloften, gala's en ander evenementen
​al bruin als u op vakantie gaat
de tint afgestemd op uw huid
​u lijkt slanker

ook is het mogelijk om bij mij een tanning party te boeken,
wat houd een tanning party in zult u wel denken.. een tanning party is een gezellige avond met met vriendinnen met als eind resultaat een mooie bruine teint aan het eind van de avond!

dit is uitermate geschikt voor
vrijgezellenfeesten
verjaardag
bruiloft
evenementen / gala's
gewoon voor de gezelligheid
besparing op de normale kosten

vanaf 5 personen is het tarief € 20 ,- per persoon en de gastvrouw is gratis!

voor meer informatie kunt u mij een mail sturen naar [email protected] , u kunt mij ook een SMS bericht of WhatsApp bericht sturen en natuurlijk is het ook mogelijk om me te bellen op 0616496560

Misschien tot ziens!



"Nagelstyliste Selinahet adres voor acryl en gel nagels, nagelbijtersarrangement, soak off gelpolish, manicure en IBX behandelingen!maar ook voor een mooie natuurlijke teint door spray tan kunt u bij mij terecht!"
Adres: Rembrandtstraat 9, 9363 BG Marum
Telefoonnummer: 0616496560
Stad: Marum
Route: Rembrandtstraat 9
Postcode: 9363 BG


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SeSi nailz SeSi nailz 0 meter heeft u een low budget en wilt u mooie nagels? dan bent u bij mij aan het goeie adres...
Cycling for ADCA Cycling for ADCA 282 meter Een prachtige stichting
Salon Carolien - medisch pedicure Salon Carolien - medisch pedicure 781 meter Nageltjes er weer mooi af super want ik kon het zelf niet meer .
Ornatrix Haar- en Borstprotheses Ornatrix Haar- en Borstprotheses 1 km Heel goed vakkundigpersoneel. Serieus met op z'n tijd een lolletje, gewoon een heel p...
NailsCafe  Nail World NailsCafe Nail World 1 km Altijd mooie nagels! Aanrader! Goede kwaliteit en super netjes gezet.
Nail World Nail World 1 km Wat een lieverds werken daar. En een mooi resultaat. Bedankt
Annet's Nails Annet's Nails 1 km Heel blij met telkens een nieuw kleurtje en/of stempels of glitters! Blijft met gemak...
Hara huisman Hara huisman 1 km Consulent Ha-Ra Biologisch, organische beauty en wellness lijn. Tevens reinigings en...
Schoonheidssalon Blessings Schoonheidssalon Blessings 1 km Super lieve dame heeft met heel veel liefde mijn wenkbrauwen gedaan echt een aanrader...
Allure Cosmetics Allure Cosmetics 1 km Vorig jaar al eens gellak laten zetten bij Allure. Toen ook gehad over permanente mak...
Vital-D Vital-D 2 km Dit is echt een hele mooie en belangrijke en ervaring voor mij. En wij gaan voor een ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid