facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nagelstudio Anneloes

Nagelstudio Anneloes
"Ieder mens is mooi en heeft het recht om te stralen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij."
Adres: Gentenslag 12, 7678 Geesteren, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31651382956
Stad: Geesteren
Route: Gentenslag 12
Postcode: 7678


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Twencehair Twencehair 321 meter Kundige kapsters aanwezig
DA de Veldstegge DA de Veldstegge 494 meter #DAveldstegge
MM Styling MM Styling 1 km Fantastisch weer. Wat een fijne ervaring. We zijn weer heerlijk verwend en ze zijn ka...
Recensies
Wat had ik een geluk! Door een like- en deelactie een gezichtsbehandeling gewonnen! En ik heb er volop van genoten! Marleen heeft een hele mooie en gemoedelijke salon. De behandeling was heerlijk! Ze neemt alle tijd voor je en je komt helemaal tot rust! Vooral de massage, super! Ik kom zeker weer, Marleen! Dankjewel!!!
Heerlijk ontspannen behandeling gehad bij Marleen. Ze neemt alle tijd en aandacht voor je, stelt je op je gemak en legt je helemaal in de watten. Vooral de gezichtsmassage vond ik heerlijk. Absoluut een aanrader, ik kom zeker nog eens terug!
Wat een heerlijke verwennerij bij Naarmarleen! net een heerlijke diepte reiniging gehad, wenkbrouwtjes weer strak en in de kleur en verder lekker verwend door Marleen. Ik heb er van genoten en kom zeker weer!
Marleen is een vakvrouw met een fijne sfeervolle salon. Haar werk is van uitstekende kwaliteit en ik kom er graag! Ze werkt rustig en neemt alle tijd voor je. Een aanrader!
Iemand met liefde voor het vak, professioneel en zeer klantvriendelijk. En het meest belangrijk; een warme persoonlijkheid zodat de klant zich op zijn gemak voelt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ik heb een paar weken een heerlijke behandeling gehad in de mooie salon van Marleen, het was echt genieten! Een echte aanrader om even heerlijk te ontspannen!!
Een fijne schoonheidsspecialiste met een eerlijke mening. Ze neemt alle tijd voor je en het is een heerlijk ontspannen omgeving waarin je lekker verwend kunt worden.
Genoten van een herfst special, heerlijk ontspannen, zeer professioneel en met gevoel behandeld! Marleen neemt alle tijd voor je, Een absolute aanrader!
Hartelijke en gastvrije ontvangst. Vriendelijke en deskundige behandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid