facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Naeckte Brouwers

Naeckte Brouwers

Info

Amstelveense ambachtelijke brouwerij van speciaalbieren.

Geschiedenis

Zijn De Naeckte Brouwers naakt? Nee, althans niet letterlijk. Naeckt zijn we in de zin van eerlijk en puur. Onze bieren zijn uitgebalanceerd met gebruik van puur natuurlijke ingrediënten; bescheiden en toch geraffineerd. Het geheim zit voor ons in de liefde voor het ambacht en ultieme verhouding van de ingrediënten, waarbij iedere graankorrel en hopbloem zijn eigen plek heeft. Daar bovenop komt de toewijding en het geduld waarmee ieder bier wordt gebrouwen. We gebruiken geen toevoegingen en brouwen onze bieren met enkel water, gerstemout, tarwemout, roggemout, havermout, hopbloemen, (kandij)suiker en gist. Al onze bieren zijn ongefilterd, van hoge gisting en krijgen een nagisting in de fles.

Naast bieren die geïnspireert zijn op klassieke Belgische abdijbieren, laten we ons ook graag beïnvloeden door recepturen zoals IPA's, saison’s, imperial stouts en porters. Hierbij blijft echter altijd de subtiliteit en uitgebalanceerde smaak gewaarborgd. Op zoek naar perfectie, zullen we onze bieren blijven verbeteren.

Geniet met volle teugen, maar drink met mate...

Adres: Amsterdamseweg 22, 1182HD Amstelveen
Telefoonnummer: +31207895689
Stad: Amstelveen
Route: Amsterdamseweg 22
Postcode: 1182HD



op zoek naar gerelateerd: Bierbrouwerij Amsterdam, Bouwerij Amstelveen, ANNA Amstelveen parkeren, Sint-Anna kerk, Speciaal bier brouwerij, Bierproeverij Amsterdam, Pontus Brewing, Annakerk menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ANNA ANNA 0 meter Hele leuk plek voor een lekker biertje, een goed hapje eten en een avond met een fijn...
Recensies
Heerlijk bier, prachtige setting, vriendelijke bediening. Ruime locatie maakt het ook geschikt voor het hele gezin kindvriendelijk hapjes zijn ook goed te doen.
Lekkere sfeer en een hoop biertjes om te proberen. De mogelijkheid om lekker in een luie stoel te zitten of op een zachte bank. Voor de kinderen is er ook een hoekje.
Magische plek. Heerlijke bieren en gedestilleerde dranken.
Prachtige locatie in een oude kerk. Mooi assortiment van zelfgebrouwen bieren. Hele vriendelijke bediening en lekker eten. Top!
Heerlijke speciaal biertjes, leuke locatie en vriendelijk personeel.
Top plek..gezellig...lekker eten en drinken in nostalgische sfeer !
Mooie plek met goede bediening om je speciaal biertjes te degusteren. En dat gewoon zo dicht in de buurt.
Leuke ambiance, gezellig personeel. Lekker eten en heeerrrlijke biertjes
Weer heerlijke biertjes en ook nog gedronken.
Een brouwpub in een oude kerk met een aparte sfeer. De zitplaatsen zijn gegroepeerd als kleine huiskamertjes met een samenraapsel van meubels uit vervlogen tijden. Wat een aparte sfeer geeft. Vriendelijke bediening ruime keuze aan verschillende soorten bier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid