facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nachtburgemeester

Nachtburgemeester

Geschiedenis

NACHTBURGEMEESTER LELYSTAD 'beëdiging'.

De beëdiging van nachtburgemeester is op zaterdag 13 januari vanaf 19.30 in Theater Posa aan de kempenaar 01-11 te Lelystad.

Op het programma staan. Stadsdichter Thomas Gerla, Smooth Jazz band Out of the Box en de Lelystadse zanger Ronald Berkt. De kaarten zijn te koop aan de deur voor 7,50 euro. De organisatie ligt in handen van Stichting www.mensendingen.nl.
Locatie Theater Posa

DE LOCATIE
Op 26 januari 2013 opende het nieuwe vestzaktheater in Lelystad haar deuren, voor alle (klein)kunst liefhebbers van binnen en buiten de regio. Deze ontmoetingsplek is voor jong en oud, beginnend en gevorderd (podium)talent.

Creatieve plek vol nieuwe kansen
Ze willen een plek creëren waar de wensen en creatieve ideeën van artiesten en kunstenaars gerealiseerd kunnen worden. Theater Posa is een plek waar we beperkingen zien als nieuwe kansen en waar volop aandacht is voor elke artiest, professioneel, semiprofessioneel en amateurkunstenaars. Ze werken reeds met verschillende culturele instellingen samen in hun theater en hieruit zijn al mooie nieuwe samenwerkingsprojecten ontstaan.

Sfeervolle locatie
Met 84 vaste zitplaatsen (maximaal uit te breiden tot 100), een speeloppervlak van 7m bij 12m, alle theatrale middelen die je van een vestzaktheater mag verwachten, huiselijke foyer èn een warm welkom is Theater Posa een sfeervolle locatie voor een gezellig avondje uit. Onze locatie is vanwege de facilitaire mogelijkheden ook bij uitstek geschikt voor de zakelijke markt.

Locatieadres theater Posa
Theater Posa
Kempenaar 01-10 Lelystad

Meer informatie
Huidige nachtburgemeester
Joop Hardenbol , HEER BOL zoals hij genoemd word, kan zijn functie niet meer volbrengen. Heer Bol is journalist en een van de grondleggers van Sunsation Lelystad en is geliefd in zijn woonplaats Lelystad.

Aanmeldingen
Voor deze functie zijn zes kandidaten boven de 18 jaar aangemeld. Daarna zijn deze door middel van likes onder hun foto op Facebook gekozen.
De zes kandidaten zijn Jori Silvester Joop Brandt Wim Botter Klaas Mur Rodney Trimon en running mate Ruud Kornet.

Uitslag verkiezing
De uitslag van de verkiezing wordt tijdens de beëdiging op dertien januari bekend gemaakt.

Doelstellingen
De organisatie van nachtburgemeester Lelystad heeft de volgende doelstellingen:
Actieve betrokkenheid bij het realiseren van nieuwe initiatieven en ontwikkelingen die direct of indirect te maken hebben met het Lelystadse nachtleven.

De continuïteit van de nachtburgemeester op de lange termijn verzekeren.
Dit gebeurt door het gedachtegoed en de historie van het ambt voor toekomstige nachtburgemeester te bewaren.

Structurele bijdrage leveren aan de Lelystadse nachtleven.
Als de promoters voor het nachtleven binnen Lelystad.


Wat kan de Nachtburgemeester
 Beschikt over de benodigde competenties (kennis, vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten)
 Is communicatief vaardig en kan een boodschap overbrengen.
 Heeft kennis van het Leystadse nachtleven, meerdere jaren daarin actief
 Beschikbaar voor een periode van twee jaar
 Geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente op het gebied van nachtleven van de stad.
 Gaat actief op zoek naar waar mogelijkheden liggen voor de ontwikkeling van de Lelystadse nacht.
 Luistert naar alle partijen: gemeente Lelystad, ondernemers en gebruikers van de nacht.
 Heeft oog voor sociale en maatschappelijke ontwikkelingen binnen de nachtcultuur en zet waar nodig nieuwe ontwikkelingen in gang

Bevoegdheden en verantwoordelijkheden:

 Bevoegd om namens de Lelystadse nacht te spreken in Lelystad, elders in Nederland en in het buitenland
 Geeft op persoonlijke titel commentaar op ontwikkelingen t.a.v. beleid van de gemeente en het Lelystadse nachtleven
 Is ambassadeur van Lelystad en de Lelystadse nacht in binnen- en buitenland
 Aanspreekpunt voor ondernemers en bevolking.
 Geniet draagvlak binnen de Lelystadse scene Sociaal- en spreekvaardig
 People’s manager en Onpartijdig


Wat doet de nachtburgemeester?
De nachtburgemeester is een actieve gesprekspartner voor alle deelnemers aan de nacht. Hieronder vallen de nachtelijke creatieve industrie, de burgemeester, het stadsbestuur en andere belanghebbenden.

De nachtburgemeester moet gevraagd en ongevraagd advies kunnen geven aan burgemeester, stadsbestuurders en de nachtelijke horeca en klanten.

De nachtburgemeester organiseert samen met de organisatie evenementen die het nachtleven ten goede komen. Bij de activiteiten die de nachtburgemeester ontplooit staat het belang van het Lelystadse nachtleven altijd voorop.

Waarom is het ambt van nachtburgemeester belangrijk voor Lelystad?
De woorden NOOIT WAT TE DOEN behoort als het aan de organisatie ligt in het vervolg tot het verleden.
Dankzij de professionaliseringsslag krijgen toekomstige nachtburgemeester meer mogelijkheden om hun idealen te verwezenlijken samen met een werkgroep.

Het nachtleven en de nachtcultuur zijn belangrijk voor Lelystad. De sociale, culturele en economische aspecten van de nacht leiden tot een innovatieve, bruisende en leefbare stad.

Een bruisend nachtleven van een stad is een van de graadmeters van de leefbaarheid maar ook van het economische vestigingsklimaat. Een bruisend nachtleven zorgt ook voor een (inter) nationaal aantrekkelijke stad voor (creatieve) bedrijven, studenten en toeristen.

Non-profit organisatie
Non-profit organisatie Nachtburgemeester Lelystad is een productie van Stichting Mensen Dingen.
Stichting www.mensendingen.nl 06 56 54 62 61

Locatie Theater Posa
Op 26 januari 2013 opende het nieuwe vestzaktheater in Lelystad haar deuren, voor alle (klein)kunst liefhebbers van binnen en buiten de regio. Deze ontmoetingsplek is voor jong en oud, beginnend en gevorderd (podium)talent.

Creatieve plek vol nieuwe kansen
Ze willen een plek creëren waar de wensen en creatieve ideeën van artiesten en kunstenaars gerealiseerd kunnen worden. Theater Posa is een plek waar we beperkingen zien als nieuwe kansen en waar volop aandacht is voor elke artiest, professioneel, semiprofessioneel en amateurkunstenaars. Ze werken reeds met verschillende culturele instellingen samen in ons theater en hieruit zijn al mooie nieuwe samenwerkingsprojecten ontstaan.

Adres: De Stelling 14 11, 8232 ek Lelystad
Stad: Lelystad
Route: De Stelling 14 11
Postcode: 8232 ek



op zoek naar gerelateerd: nachtburgemeester rotterdam, nachtburgemeester amsterdam 2017, nachtburgemeester 2018, wie is de nachtburgemeester van amsterdam, nachtburgemeester nederland, nachtburgemeester nijmegen, nachtburgemeester amsterdam 2018, nachtburgemeester eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Raadslid Marco Boogaard Raadslid Marco Boogaard 537 meter Raadslid in Lelystad namens de VVD
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid