facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nabuurs - supply chain solutions

Nabuurs - supply chain solutions

Info

Welkom op de officiële Facebook pagina van de Nabuurs Groep.

Geschiedenis

Nabuurs - supply chain solutions

Wij zijn een ambitieuze en innovatieve ketenregisseur met focus op fast moving consumer goods binnen de food en retail branche.

Binnen de Benelux ontwikkelen en implementeren wij duurzame supply chain concepten welke als doel hebben om de beste weg voor de producten te vinden. Een unieke combinatie van onze distributienetwerken (distributiecentra, winkelketens, horecabedrijven) en geïntegreerde co-packing maakt dit mogelijk.

www.nabuurs.nl

Met meer dan 20 vestigingen en ruim 1200 medewerkers werken we dagelijks voor mooie merken. Willen verbeteren, resultaatgericht te werk gaan en elkaar helpen zijn kernwaarden waar we voor staan. Want of je nu werkt in de garage als monteur, in het warehouse als reachtrucker, op de weg als chauffeur of op kantoor als customer service medewerker…. Iedere schakel binnen ons familiebedrijf is belangrijk. Helemaal als we deze combineren, want dan zijn we pas echt in staat te optimaliseren!

www.werkenbijnabuurs.nl



"Nabuurs selecteert de beste logistieke oplossingen voor haar klanten ten aanzien van kosten, service, duurzaamheid en veiligheid. Nabuurs is daarmee dé logistiek dienstverlener voor FMCG bedrijven in Food, Personal Care, Retail en Horeca."
Adres: Schuttersweg 16, Haps
Telefoonnummer: +31 (0)88 622 8877
Stad: Haps
Route: Schuttersweg 16



op zoek naar gerelateerd: Nabuurs Leek, Nabuurs vacatures, Nabuurs Goor, Eigenaar Nabuurs transport, Nabuurs locaties, Nabuurs Berkel en Rodenrijs, Nabuurs hoofdkantoor, Nabuurs nieuws
Recensies
Het bedrijf is niet geïnteresseerd in anderen. Hun vrachtwagen blokkeerd 45 minuten de plaats maar de chauffeur wordt niet gecontracteerd. Maw zoek het maar uit
Vriendlijk personeel en vlotte afhandeling bij laden en lossen. Top
Ben er 8 keer geweest en 8 keer is de deal goed verlopen. Die torbjörn action figures verkopen goed. xDDDDDDDDD
Heel slecht bedrijf qua bedrijfs management en slecht voor het personeel en doelbewust negeren van de CAO en continue de wet overtreden en het feit dat ze je gewerkte uren weg strepen!!!
Deze ding is wel goed, maar shoarma is wel beter. Wollah
Goed bedrijf ze hebben zelfs 5 carpool plaatsen
Goede plek om de vrachtwagen/camper te laten wassen
Moet maar eens langs rijden een geweldig firma.
Groot op gezet en erg interessant Word ook veel verwerkt
BHV cursus gegeven aan chauffeurs gemotiveerde mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid