facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Naber Plastics B.V.

Naber Plastics B.V.

Info

Naber Plastics B.V. is een producent van kunststof producten en legt het accent op het leveren van foodpackaging en disposables.

Geschiedenis

Naber Plastics B.V. is een familie bedrijf opgericht in 1988. Aanvankelijk lag het specialisme in het produceren van multimediaverpakkingen. Naber is in deze categorie uitgegroeid tot één van de marktleiders binnen Europa. Deze positie is bereikt door de hoge kwaliteit van onze producten, de moderne productiefaciliteiten en het feit dat er maximaal op de wensen van onze afnemers wordt ingespeeld.In 2007, toen Naber Plastics vier productielocaties in gebruik had, zakte de multimediamarkt in elkaar. De keuze bestond uit twee opties: doorgaan op dezelfde weg tot de markt helemaal opgedroogd zou zijn, of op zoek gaan naar nieuwe veelbelovende markten om daarin te investeren.

Er is voor het laatste gekozen en een van de markten waar Naber Plastics zich op is gaan richten is die van voedselverpakkingen. Aan de producten en het productieproces van voedselverpakkingen worden hoge eisen gesteld. Mede om die reden is Naber Plastics in 2008 begonnen met het bouwen van een nieuw pand. In dit pand is rekening gehouden met alle eisen voor de productie van voedselverpakkingen en zijn alle nieuwste technieken om energiezuinig en efficiënt te kunnen produceren geïmplementeerd.

Onze slogan: “We give an injection to your products” past perfect bij onze denkwijze, het gaat namelijk om uw product en deze moet maximaal aansluiten bij uw wens en die van uw afnemer.

In de laatste decennia is Naber Plastics uitgegroeid tot één van de meest innovatieve kunststofbedrijven binnen Europa. Met het in gebruik nemen van onze nieuwe productielocatie op het Eco-industrieterrein haven VII in Waalwijk hebben wij ook een grote stap gezet in duurzaamheid. Er wordt maximaal rekening gehouden met milieuomstandigheden en wij kunnen met trots zeggen dat wij een CO² reductie hebben weten te realiseren die zijn weerga in de wereld van spuitgieten niet kent. Naber specialiseert zich in “groene innovatieve” producten waarbij kwaliteit en leverbetrouwbaarheid hoog bij ons in het vaandel staan.

Adres: Van Hilststraat 12, 5145 RL Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0416343175
Stad: Waalwijk
Route: Van Hilststraat 12
Postcode: 5145 RL



op zoek naar gerelateerd: Naber afzuiging, Naber buizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
QSP Products QSP Products 806 meter Top bedrijf!! vriendelijk behulpzaam en snelle levering
Nedcranes bv Nedcranes bv 1 km Hele overzichtelijke website, fijne structuur, een duidelijke overzicht waardoor je g...
A+A Schoenmakers Machinehandel BV A+A Schoenmakers Machinehandel BV 1 km Goede service en prettig contact
Recensies
Vertaald door Google Snel lossen, lachende medewerkers, Engels sprekend. Een zielig bedrijf. Origineel Ekspresowy rozładunek, pracownicy uśmiechnięci, mówiący po angielsku. Stmpatyczna firma.
Vertaald door Google Uitstekend bedrijf om te laden en zeer vriendelijk personeel Origineel Excelente empresa para cargar y muy amables el personal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid