facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Naam in Hout

Info

Naamborden, tekstborden en persoonlijke geschenken. Ambachtelijk en lasergraveren. Altijd uniek. Ook voor personalisatie en markeren van producten.

Geschiedenis

Unieke ambachtelijk gemaakte naamborden van hout voor bedrijf, huis of tuin.

Een naam of afbeelding wordt handmatig uit o.a. Lariks hout gefreesd en daarna weerbestendig ingekleurd.

Ga naar www.naaminhout.nl om direct uw naambord te bestellen.



"Online specialist in frezen en lasergraveren van ambachtelijke naamborden, gevelborden, informatieborden. Laseren van persoonlijke geschenken. Zakelijk graveer- en snijdienstverlening. Ook voor kleine persoonlijke projecten en grotere oplagen. Bezoek op afspraak."
Adres: wedzebuorren 7, 9286 ER Twijzel
Stad: Twijzel
Route: wedzebuorren 7
Postcode: 9286 ER


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Houten bedrijfsbord, Naam hout, Naambord frezen, Tekst op hout voor buiten, Tekst in hout graveren, Naam van hout maken, WeBo Naamborden, Houten gevelbord
Recensies
Erg leuk gemaakt! Ik heb zelf een tekst gestuurd, maar het is heel leuk uitgewerkt met mooi lettertype en een kleine afbeelding. Er was er per ongeluk nog 1 extra gemaakt en er zat een leuk persoonlijk briefje bij. Echt top service voor een klein prijsje!
Ik had een bestelling gedaan, vond dit erg spannend omdat je niet weet hoe t uit zal pakken. Nathalie heeft zo ontzettend mee gedacht en verschillende ideeen geopperd, echt fantastisch! Nu is t wachten op t mooie resultaat maar dit verdient nu al een dikke 10!
Houten gegraveerde openers besteld. Zeer tevreden van zowel het eindresultaat, de snelheid en de vlotte hulp Nathalie! Zeer tevreden en zal zeker opnieuw bestellen.
Zeer tevreden over het resultaat. Degelijk gemaakt. Afwerking mag gezien worden. Dé partner voor een prachtig naambord in hout!
Ik ben voor de tweede keer heel snel en kundig geholpen. Het eindresultaat was beide keren top en de communicatie gaat zeer snel een vlekkeloos. Dikke aanrader dus!
Nathalie heeft een prachtige doos gegraveerd. Snelle service, netjes afgewerkt en fijne communciatie. Bedankt!
Snel in huis en mooi ingepakt. Nathalie had er nog een personal touch aan toegevoegd, dus het was helemaal af.
goed product, goede service, snel geleverd.
Leveren een mooi resultaat, denken goed mee en hun service was erg snel. Een heel net bedrijf.
Erg mooie landkaart van Noorwegen, bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid