facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Naaldwijk Scooters

Naaldwijk Scooters

Info

Naaldwijk Scooters is dé bromfietsspecialist van het Westland. Kom kijken in de grootste showroom van het Westland en laat u adviseren.



"Naaldwijk Scooters is dé scooterspeciaalzaak van het Westland. Bij ons vind je nieuwe scooters, occasions, helmen en diverse accessoires, zoals handschoenen, mutsen en kleding.We hebben alle kwaliteitsmerken op voorraad, zoals Vespa, Piaggio, Aprilia, Gilera, Tomos, Sym, Yamaha, Derbi en Kymco. Op onze website vind je alvast een overzicht van het assortiment.Naast goede scooters leveren, doen we ons uiterste best onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo streven we ernaar reparaties en onderhoud van hoge kwaliteit te leveren en hebben we de haal- en bezorgservice opgezet. We hechten veel waarde aan jouw tevredenheid!"
Adres: Ampèrestraat 1, 2671 BX Naaldwijk
Telefoonnummer: 0174 - 62 44 70
Stad: Naaldwijk
Route: Ampèrestraat 1
Postcode: 2671 BX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Naaldwijk Scooters producten, Scooter 4 takt kopen, Grootste scooter, Nieuwe 2 takt scooter, 2takt scooter kopen, Tweedehands scooter Rijswijk, Tweedehands scooter Delft, Scooter kopen Delft
Recensies
Top zaak voor scooters en motoren. Vriendelijk personeel. Heel relaxt. Vandaag proef gereden op een mp3. Super behandeling! Hier volgt een update! Echter in het afwikkelen van een offerte voor inruil oude scooter duurt eeuwen. Nog steeds geen feedback. Reeds een maand voorbij.. vreemd, men wilt blijkbaar niet aan in ruilen doen of iets dergelijk. Of men is het vergeten. Update 2: Het blijkt dus dat deze zaak er toch met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Ze waren het vergeten en hebben mij netjes gebeld vandaag. Dit kan ik zeer waarderen. Ze willen het netjes oplossen en hebben ook een mooi voorstel gedaan en excuses aangeboden dat het e.a. niet vlekkeloos was veelopen waarmee ik tevreden bent. Dus mochten jullie nog een nieuwe of 2e hands scooter of motor willen aanschaffen ga dan beslist langs bij deze zaak.
Op aanraden van een collega wezen kijken voor een occasion. Vriendelijk geholpen met alle stappen en alles mogen testen en vragen. Daarnaast werd er ook rekening gehouden dat hij iets eerder afgeleverd kon worden! Super geslaagd en zeker aan te raden! En service is ook helemaal prima
Bijzonder aangenaam verrast over de snelle levering van mijn Vespa GTS 300. Binnen 5 dagen mijn nieuwe vespa in ontvangst mogen nemen. Niks is bij deze winkel teveel, service staat hoog in het vaandel! Zou iedereen aanraden om hier eens te gaan kijken voor een nieuwe tweewieler.
Super vriendelijke personeel. Ondanks dat het eigenlijk al bijna sluitingstijd was hebben ze me onwijs goed en snel geholpen met mijn lekke band. Een echte aanrader dus! Ik zou er zeker nog eens naartoe gaan.
Vakmanschap bij Naaldwijk scooters. Elders in de regio een dure piaggio scooter gekocht, kregen er maar geen gang in. Bij Naaldwijk scooters gelukkig wel. Na een aantal weken en kilometers verder kan ik niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Bedankt Jefry!
Wat een geweldige service. Scooter defect, had hem weer snel nodig. Kon mijn scooter de volgende dag ophalen, perfect en snel gerepareerd. En alles ook nog voor een redelijke prijs.
Eerste bezoek aan Naaldwijk Scooters. Super goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe helm. Klantvriendelijkheid en deskundig advies ontvangen. Jullie zien mij zeker nog eens terug.
Fijne grote ruime winkel met genoeg keus aan scooters. Vriendelijk personeel in de winkel en garage! Sym, piaggio, Vespa, Peugeot. ook elektrische scooters en zelfs elektrische fietsen. KNAAPBIKE Goede service ervaren, na aankoop van 5 scooters zijn ze altijd blij mij te zien... Perfecte Haal en breng service door een zeer vriendelijke chauffeur!
Super goed geholpen vandaag! Wat een top service! Helemaal blij met me beenkleed!
Super goede service! Ik had wat met mijn zadel en ze hadden me meteen geholpen en het probleem verholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid