facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Naaimachines Zaandam

Naaimachines Zaandam

Info

Welkom bij Zaans Geluk.
Sinds 1 September zijn wij officieel dealer van Juki & Lewenstein.
We hebben meerdere modellen in de winkel staan om u een impressie te geven en om u te laten beleven hoe het is om met deze machines te naaien en/ of te locken.



"De handwerkwinkel van Zaanstad!Bij ons kunt u terecht al uw handwerk benodigdheden, naaimachines, naaimachine reparaties, workshops, fournituren, DMC garen, haak- en breigarens, borduurpakketten, diamond paintings, knopen en nog veel meer.Officiële naaimachine dealer van de merken Husqvarna VIKING, Juki, Lewenstein en Singer."
Adres: Zaans Geluk Kleine Tocht 7L, 1507 CB Zaanstad
Telefoonnummer: +31756124024
Stad: Zaanstad
Route: Zaans Geluk Kleine Tocht 7L
Postcode: 1507 CB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Naaimachine winkel Amsterdam, Naaimachine kopen, Naaimachine reparatie, Van Wandelen naaimachines, Fournituren Zaandam, Kleine Tocht 7 Zaandam, Juki naaimachine, Breiclub Zaandam
Recensies
Geweldig winkeltje, kom hier nu al langere tijd met veel plezier samen met mijn moeder. Prachtig assortiment aan wol, haak en brei producten. Medewerkers zijn onwijs vriendelijk en als je hulp nodig hebt, zijn ze onwijs behulpzaam. Heerlijke winkel!
Zojuist mijn naaimachine opgehaald. Supersnelle service. Blij en verrast voor de snelle afhandeling. De mensen in de winkel zijn toppers
Winkeltje waar je alles kunt vinden voor je naaimachine en garen etc.
Altijd top service op gebied van naaimachines, zowel bij de aanschaf als voor het onderhoud!
Klein maar fijn. Net een naaimachine gekocht. Eigenaar neemt alle tijd om je uitleg te geven. Ouderwetse aandacht waar we in deze moderne "internet" tijd zo naar verlangen.
Vanmiddag een nieuwe naaimachine gekocht bij Zaans Geluk. Met veel geduld uitleg gekregen over diverse naaimachines. Dat ik de winkel binnen ging dacht ik dat een elektronische naaimachine voor mij niets zou zijn, maar na een uitgebreide uitleg en ook zelf uitproberen heel blij naar huis gegaan met een nieuwe elektronische Juki. Kreeg er extra spoeltjes bij en als ik vragen heb gewoon terugkomen. Wat een fijne service van deze vriendelijke eigenaar. Een aanrader ook voor andere handwerkbenodigdheden. Altijd eerlijk advies.
Voor goede service op internet of in de winkel is Zaans Geluk een aanrader. Afgelopen weekeinde een Juki naaimachine besteld. Ondanks dat Z.G. deze niet op voorraad had kon hij maandagavond geleverd worden. Of als ik uitleg wilde, kon ik uitleg krijgen in de winkel bij het ophalen. Deze uitleg was top. Uitgebreid en ik mocht zelf van alles oefenen. Heerlijk bij zo’n machine met zo veel mogelijkheden.Onderhand kwamen o.a. mensen binnen die nog een keer uitleg wilde over het automatischedraad door de naald mechanisme op hun al eerder gekochte Juki machine. Dit werd ook op een leuke manier gedaan. Mijn machine werd voor mij in de auto gezet. Als bonus kreeg ik spoeltjes mee zodat ik eenvoudig siersteken met steeds een andere kleur kan maken.
Zeer ruime collectie en deskundig advies. Waarbij je alle vrijheid hebt om te kiezen.
De leukste meest complete handwerkwinkel ooit. Een echte aanrader.
Je moet er van houden: spullen tot het plafond waar je ook kijkt, vooral een groot assortiment wol. Personeel behoorlijk mensenschuw, de eerste keer heb ik 5 minuten staan wachten op hulp voor de stoffen, terwijl de jongedame achter de balie zat..heb maar gevraagd of ik geholpen kon worden. De stoffen hier zijn ontzettend duur, sommigen 2 keer wat je elders betaalt. Fournituren normale prijzen. Het is dat er in de buurt geen andere fourniturenzaak...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid