facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Naailes in Zuidland

Naailes in Zuidland

Geschiedenis

Creations is in 2011 opgericht door Kitty Zuiderwijk - Moree en is gespecialiseerd in kleding op maat en het maken van kledingpatronen zowel hand getekend als digitaal.

Door vele jaren kennis in het vakgebied mode is Creations betrouwbaar als het gaat om het verwerken van kleding en accesoires. Je kunt bij mij terecht voor:
- Naailessen & workshops;
- Het laten ontwikkelen van (kleding) patronen
aan de hand van jouw ontwerp;
- Advies over patronen, materiaalgebruik en productie;
- Kleinschalige productie van een serie kledingstukken of accesoires.

Wil je advies, patronen laten maken, of iets laten produceren?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via: [email protected]



"Wij zijn moeder & dochter die samen onze krachten en creativiteit hebben gebundeld en een bedrijf zijn begonnen!We geven op een leuke en doelgerichte manier naailessen en cursussen."
Adres: Israëllaan 18, 3214EG Zuidland
Telefoonnummer: 0642582219
Stad: Zuidland
Route: Israëllaan 18
Postcode: 3214EG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Naailab Het Naailab 549 meter Marloes en Jannie hebben twee keer een outfit op maat gemaakt. Ik ben ontzettend goed...
Recensies
Marloes en Jannie hebben twee keer een outfit op maat gemaakt. Ik ben ontzettend goed geholpen; ze denken goed mee, adviseren waar nodig welke stoffen en materialen het beste passen en er waren meerdere pasmomenten, kortom echt een aanrader! Nog steeds onwijs blij met beide outfits en ik hoefde niet bang te zijn dat ik op beide bruiloften iemand tegenkwam met dezelfde jurk.
Jannie en Marloes hebben een zeer leuk naaiatelier, waar je op een vakkundige maar gezellige manier creatief leert naaien. Zeker een aanrader om hier lessen te volgen zowel voor beginner als gevorderde.
Zeer leuke en ervaren dames die je tijdens de lessen helpen met jou projecten. Niet gaan voor de makkelijke weg en je juist uitdagen om nieuwe technieken te leren. Daarnaast vond ik het ook altijd heel erg gezellig. Echt een aanrader!
Superfijne omgeving om te leren naaien. Je neemt je eigen ideeën mee en gaat onder deskundige begeleiding aan de slag. Van tevoren niet gedacht dat ik dit zo leuk zou vinden!
Deze dames hebben veel ervaring en zijn goed in wat ze doen! En de naailessen zijn ook nog eens super gezellig!!
Supergezellige naailessen en kundige docenten. Echt een aanrader!
Deskundige mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid