facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Naaiatelier Vlagtwedde

Naaiatelier Vlagtwedde

Info

Kledingreparaties, kleding op maat, borduren van (bedrijfs)logo's en (baby)cadeautjes



"Ben je graag creatief en gek op handwerken, of wil je het gewoon eens proberen? Loop dan eens binnen bij Naaiatelier Vlagtwedde!Bij ons vind je een uitgebreide collectie op het gebied van haken, breien, naaien, macrameeën en borduren."
Adres: Wischmei 34, 9541HE Vlagtwedde (gemeente)
Telefoonnummer: 06-83 35 28 63
Stad: Vlagtwedde
Route: Wischmei 34
Postcode: 9541HE



op zoek naar gerelateerd: Handwerkwinkel Vlagtwedde
Recensies
Ik ben zeer tevreden over dit winkeltje. De verkoopster is zeer vriendelijk en altijd hulpzaam. En heeft goeie adviezen,en tips. Uiteraard kun je er ook voor kleding reparatie. Al met al ben ik zeer tevreden.heen voor Kledingreparatie.
Wat een super fijne winkel , kledingreparatie/op maat maken en werkelijk alles op handwerk gebied met zeer uitgebreid assortiment , 3 vrolijke / deskundige dames helpen je graag..er is ook een paskamer aanwezig voor persoonlijk maatwerk !!! Uitstekende parkeerplaatsen voor de deur , ook invalide parkeerplaatsen aanwezig..winkel gelijkvloers dus geschikt voor minder valide en rolstoelgebruikers. Ik ben superfan !!!
Leuke winkel fijne mensen die er werken
een leuke winkel
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid