facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Naai-Atelier Knoopsgat

Naai-Atelier Knoopsgat

Info

ONZE SERVICE
inkorten
verlengen
inengen,
nieuwe voering
inzetten van ritsluitingen
arm imkorten
knoop aan- en verzetten
reparatie jeansbroeken

Adres: Poststraat 1a, 6461 AW Kerkrade-Holz, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0455113102
Stad: Kerkrade-Holz
Route: Poststraat 1a
Postcode: 6461 AW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Recensies
Inderdaad, breng hier geen spullen. De zaak is vaker dicht dan open :-. Overigens is het werk dat wordt afgeleverd wél goed.
Voorheen altijd tevreden geweest , maar de laatste paar maanden begin ik hier toch vraagtekens bij te zetten. Hier gaan we niet meer heen. We gaan tegenwoordig naar de Maria Gorrettie straat , daar zit ook een naaiatelier tegenover de Plus supermarkt. Heel tevreden over.
Breng hier geen spullen want ze is negen van de tien keer niet aanwezig. Of zegt kom morgen en dan is ze weer dicht. Schandalig.
Op Google gezien dat dit pand te koop staat. Mss is dat wel de reden , dat de eigenaar maar doet wat die wil. Dan open dan dicht. Geen aanrader
Werkelijk waar nog nooit meegemaakt dit, moest twee keer betalen terwijl ik al betaalt had. Mevrouw was bot en stonk bovendien naar alcohol. Oja en vier keer aan de deur geweest voor mijn kleren, maar was steeds gesloten! Ronduit de slechtste zaak ooit!
WAARSCHUWING!!! Oplichter wil je wasgoed twee keer opladen, eerst zonder rekening en dan weer met dubbele betaling die nehmen euch alles weg was sie kriegen können und verkaufen eure Klamotten wahrscheinlich anstatt sie euch zurückzugeben! OPLICHTING EN ZWENDEL Kanker winkel allemal, ga daarheen en test het zelf en waarschuw iedereen die je kent vertel iedereen laat je niet oplichten mensen
11 december mijn gala jurk bij haar gebracht om het korter te laten maken. 17 december zou het klaar zijn en kon ik het ophalen. Bij bellen geen gehoor zeker 3x gebeld. Daarna langs de zaak gegaan om mijn jurk op te halen zoals was afgesproken. Ik stond voor een dichte zaak met een briefje op de deur geplakt : wegens omstandigheden vandaag gesloten.Goed kan gebeuren. zaterdag 18 december weer tig keer gebeld en geen gehoor, opnieuw langs gegaan en gewoon de zaak dicht!!! Nu noodgedwongen een nieuwe jurk moeten kopen voor het geplande feest Helaas later pas de recente reviews gelezen en daarom deze er boven op. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!!!
Maakt haar zaak open waneer ze zin heeft!! Ben al 3 keer langs geweest en steeds hangt er een nieuw briefje voor het verschuiven van tijd en datum waneer ze open gaan. Nu is mijn broek niet klaar sterker nog ik heb hem niet eens voor het geplande feest!!! Niemand te berijken en noodgedwongen een nieuwe broek moeten kopen... Waardeloos!! Voor mij de laatste keer geweest onbetrouwbaar.
Zeer onbetrouwbaar. Ze opent en sluit de zaak zoals ze zin heeft! Ga je op afgesproken dag er naartoe om jurk op te halen en dan hangt briefje op de deur: “vandaag gesloten” en dit komt zeer vaak voor. Of kleding is niet op afgesproken tijd klaar omdat de naaimachine zogenaamd kapot was! Veel geduld met haar gehad, maar nu is het over!
vrijdag 24 sept moest ik mijn spullen ophalen.De zaak was wegens omstandigheden gesloten en zou op dinsdag 28ste sept weer opengaan.dinsdag hing een briefje de 29ste.Vandaag een briefje de 30ste.Al de 3 keren voor niets gereden.Als het morgen niet af te halen is schakel ik de politie in
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Naai-Atelier Knoopsgat met het openbaar vervoer


Kerkrade, Busstation 130 meter
1
2
27
6
603
606
9
Kerkrade, Einderstraat 270 meter
1
2
Kerkrade, Einderstraat 280 meter
1
2
Kerkrade, Hoofdstraat 310 meter
27
6
9
Kerkrade, Zuyderland MC 360 meter
1
2
27

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid