facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor N23 Westfrisiaweg

N23 Westfrisiaweg

Info

De N23 Westfrisiaweg zorgt voor een betere verbinding tussen Alkmaar en Enkhuizen. Meer informatie is te vinden op: www.n23westfrisiaweg.nl.

Geschiedenis

De provincie Noord-Holland zorgt met haar partners voor een nieuwe verbinding tussen Alkmaar en Enkhuizen, de N23 Westfrisiaweg. De verbinding verbetert de doorstroming van het verkeer, de verkeersveiligheid en de leefbaarheid in de regio en bevordert de economie en werkgelegenheid. Bouwbedrijf Heijmans bouwt de weg.

Wilt u meer weten over de N23 Westfrisiaweg? Kijkt u dan op de website www.n23westfrisiaweg.nl. Ook kunt u zich via deze website aanmelden voor het ontvangen van digitale voortgangsberichten en nieuwsbrieven.

Heeft u vragen, meldingen of klachten? Neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland, telefoon: 0800 0200 600 of e-mail: [email protected].

Heeft u een specifieke vraag over het project en wilt u langskomen in het informatiecentrum om een medewerker van het project te spreken? Dat kan. Maak dan wel eerst even een afspraak via de email [email protected] of telefonisch op (0229) 75 02 52. Dan zorgt de provincie dat er iemand aanwezig is.
Adres: Keern 231 in Zwaag

Adres: Keern 231A, 1689 PB Zwaag
Telefoonnummer: 0800 0200 600 (gratis)
Stad: Zwaag
Route: Keern 231A
Postcode: 1689 PB



op zoek naar gerelateerd: n23 westfrisiaweg facebook, westfrisiaweg, heerhugowaard, www n23 westfrisiaweg werkzaamheden nl, westfrisiaweg afgesloten, westfrisiaweg planning, westfrisiaweg obdam, westfrisiaweg kaart, projectbureau n23
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brandweer Hoorn - Post Zwaag Brandweer Hoorn - Post Zwaag 2 km Op deze pagina vindt U informatie over oefeningen, evenementen en inzetten van Post Z...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid