facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor N&W Totaalafwerking Schilder, Spuit en Stucwerken

Geschiedenis

N&W Groep uit Oirschot waar kwaliteit en service gegarandeerd worden. De perfecte eindafwerking van uw project is bij ons erg belangrijk en daarom staat bij ons één ding centraal bij ieder project: De tevreden klant!

Door dit ten alle tijden voorop te stellen samen met onze gedrevenheid en ondernemerschap. Zijn wij in de tussentijd als bedrijf doorontwikkeld tot een veelzijdig bedrijf is de bouwsector met als specialiteit de eindafwerking van uw project. Onze specialiteiten zijn:

- Schilderwerk (o.a. lakwerkzaamheden, glaszetten, behangen);
- Stucwerk;
- Latex spuiten;
- Spak spuiten.

Mede door onze veelzijdigheid kunnen wij altijd alles aan passen aan uw wensen en planning. Kwaliteit staat voorop en daarom garanderen wij vakkundig personeel wat in het bezit is van de nodige diploma's en vaktechnische kennis. Dat wil zeggen dat u ten alle tijden om advies kunt vragen.

Voor al uw binnen- en buitenwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Groot of klein, particulier of bedrijf, spoed of langere termijn. Alle voorkomende werkzaamheden aan hout, staal, beton of kunststof zijn voor ons geen probleem. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.

Wij bespreken samen met u, uw wensen, de gewenste planning, de opleveringsdatum en uiteraard de prijs. Wij kunnen U adviseren bij kleur en materiaal gebruik en natuurlijk werken wij alleen met hoogwaardige verf en kwaliteitsproducten.

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met ons via:

Email: [email protected]
Telefoon: +31 (0)612963004

Wij danken U alvast voor uw interesse in N&W Groep.

Adres: 5688PH Oirschot
Telefoonnummer: 0612963004
Stad: Oirschot
Postcode: 5688PH



op zoek naar gerelateerd: N&W Groep
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid