facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor N. van Staveren BV

N. van Staveren BV

Info

Uw brandstofdealer in Noord- en Oost-Nederland! Ons aanbod: tankstations - wasstraten - brandstoffen, smeervetten, propaan en tank-installaties.

Geschiedenis

Uw brandstofdealer in Noord- en Oost-Nederland!
Shell - Esso - Tank S - Blue Carwash - Van Staveren Compaan. Het aanbod varieert van brandstoffen tot smeervetten, van propaan tot tank-installaties.



"Van Staveren exploiteert 37 tankstations onder de merken Shell, Tank S en Esso."
Adres: Randweg 18, 8304 AS Emmeloord
Telefoonnummer: 0527636363
ln.nerevats@ofni
Stad: Emmeloord
Route: Randweg 18
Postcode: 8304 AS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: van staveren contact, compaan brandstof, van staveren lange dreef, s power benzine, portal staveren nl, tank s voorthuizen, staveren nl reiniger, shell voorthuizen
Recensies
Waarom altijd net duurder willen zijn dan andere pompstations. Wetend dat er bedrijven met tankpassen die ze vaak al jaren hebben toch wel komen, pak je altijd die paar cent per liter meer aan marge. Ik tank alleen als er een aktie is, dus hooguit 1 à 2 keer per jaar.
Na sluitingstijd is het onmogelijk om Euro95 te tanken. Nadat je het product gekozen hebt moet je een pompnummer kiezen, maar bij geen van de opties is Euro95 te tanken... Oftewel: de pompen waar wel Euro95 te tanken is staan niet tussen de mogelijkheden.
Ze hebben daar nu ook heerlijke belegde broodjes en niet zo prijzig als langs de snelweg. Wij komen zeker nog eens terug om een lekker broodje te scoren
Gewoon een goed en schoon tankstation incl wasstraat en shop. In de shop van alles te koop inclusief een lekkere snacks. Vriendelijke en gezellige mensen achter de desk.
Geen Shell dus geen Airmiles. Ruim terein, goede bereikbaarheid maar niet dicht bij de snelweg.
Prijzig maar je wordt goed geholpen
Voorlopig kun je alleen benzine tanken. Wordt vervolgd
Een niet al te vriendelijke dame achter de kassa, kan een stuk beter.
Leuk personeel altijd vriendelijk en altijd een nette opgeruimde shop. gemiddeld genomen de goedkoopste.
Leuk personeel en zeer vlot geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid