facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor N'Studio hobbywinkel en fournituren

N'Studio hobbywinkel en fournituren

Info

N'Studio is een combinatie van naaiatelier en winkel , waar u fournituren koopt of uw kleding laat repareren of verstellen. Ook handwerken artikelen.

Geschiedenis

N'Studio is een combinatie van naaiatelier en winkel , waar u fournituren, ritsen, garen, knopen en andere artikelen voor het naaien, quilten, en breien kunt kopen. Een aantal artikelen kunt u in onze webshop vinden.

In ons naaiatelier kunt u uw kleding laten repareren of op maat verstellen. Werk wordt uitgevoerd met behulp van professionele industriële naaimachines.

Er is gelegenheid om uw kleding te passen en door een professionele coupeuse te laten afspelden. Vaak past nieuwe kleding niet helemaal. Niet iedereen heeft hetzelfde figuur, postuur of lengte. Wij geven deskundig advies over uw kleding. Bent u een paar kilo's kwijt? Of juist andersom, dan kan oude kleding aangepast worden aan uw nieuwe figuur.

Bij reparaties moet u denken aan: een nieuwe rits in jas of broek , gaatjes in kleding met behulp van reparatiedoek dichten , applicaties of knielappen/elleboogstukken opnaaien, maar ook gordijnen, lakens of wat u ook maar kunt bedenken, wat met een naaimachine gefikst kan worden.

Ook als bedrijf bent u welkom. Wij voeren grote en kleine opdrachten uit op het gebied van naaiwerk. Als naaiatelier werken wij ook graag met kledingzaken om pompwerk te doen.

N'Studio is ook een depot van de stomerij Topcleaning uit Kampen.

Adres: Doelenstraat 8, 8331hz Steenwijk
Telefoonnummer: 0521-521693
ln.oidutsn@ofni
Stad: Steenwijk
Route: Doelenstraat 8
Postcode: 8331hz



op zoek naar gerelateerd: n studio steenwijk, hobbywinkel meppel, stoffenwinkel steenwijk, knutselwinkel steenwijk, naaiatelier steenwijk
Recensies
Een fijne winkel om heerlijk in rond te snuffelen. Vriendelijk personeel en goede hulp bij vragen.
Een van de weinige plekken waar de breinaalden set nog beschikbaar was die wilde hebben. Helaas kreeg ik bij ontvangst per ongeluk de verkeerde maat. Maar we hebben het naar tevredenheid opgelost samen. Blij met mijn set!!
Helemaal niet tevreden ! Kreeg 2 van de 3 pompons met slechts een halve drukknoop geleverd ! 1 van de 3 pompons is plat : N-studio wil of kan want 'niet meer leverbaar' ? die niet wisselen. N-studio stelt geen oplossing voor en mijn geld werd nog steeds niet teruggestort ! Ik voel me bedrogen !
Slechte ervaring, bij aanmaak voor een nieuwe rits is expliciet gevraagd om de oude embleem van Luis Vuitton te bewaren. Bij extra betaling achteraf is toch de oude rits door mysterieuze wijze zoek geraakt. Slordig Niet klantvriendelijk gereageerd en geen geld of deel van geld terug gekregen. Ook geen tegen oplossing gevonden. Geen aanrader
NIETS KOPEN. GARANTIE TOT AAN DE DEUR. DE VERPLICHTE WETTELIJKE GARANTIE KENNEN ZE DAAR SCHIJNBAAR NIET ANTWOORD KRIJG JE NOOIT NA AANKOOP
Leuke winkel en je wordt ook goed geholpen. Van alles op handwerkgebied hebben ze. Het zou mooi zijn als deze zaak een ruimere plek had.
Gezellige winkelet grote sortering en vriendelijk personeel
Prima sfeer en vriendelijk personeel
Goede service, groot assortiment
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar N'Studio hobbywinkel en fournituren met het openbaar vervoer


Steenwijk, Station 340 meter
17
20
517
519
70
75
76
Steenwijk 380 meter
Intercity
Sprinter
Steenwijk, Vendelweg 390 meter
70
75
Steenwijk, Vendelweg 410 meter
70
75
Steenwijk, Matthijs Kiersstraat 430 meter
70
75

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid