facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Myzelf Coach

Myzelf Coach
"Jezelf zijn is de basis voor een gelukkiger, relaxter en energieker leven. Wij helpen jou de weg naar jezelf weer terug te vinden en volledig jezelf te zijn, waardoor jij herstelt van allerhande klachten en intens geniet van een vrijer leven!Ervaring & opleidingen:- Meer dan 30 jaar levenservaring & 6 jaar ervaring met het werk wat we doen- Positieve Psychologie- Acceptance and Commitment Therapy- Orthomoleculaire Geneeskunde- Breinkennis- Mindfulness- Reiki- Holistisch"
Adres: Spoorsingel 37, 8471 AP Wolvega
Telefoonnummer: 0621996084
Stad: Wolvega
Route: Spoorsingel 37
Postcode: 8471 AP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Windekind  kind en jongeren coaching Het Windekind kind en jongeren coaching 765 meter Samen ontdekken wie je bent en wat je kunt! Opnieuw weer wortelen gewoon zoals je ben...
Viverè coaching advisering begeleiding Viverè coaching advisering begeleiding 2 km Jaike biedt een luisterend oor, is professioneel en heeft veel kennis van de doelgroe...
Janine Yneke - Life Coach Janine Yneke - Life Coach 2 km Het is mijn missie om JOU weer te laten strálen! Let your inner sun shine! Ik wil jou...
Recensies
Ik heb het coachtraject als zeer positief ervaren. Ben hard aan het werk om “er” weer zin in te krijgen. Eigenlijk al na de live-dag met Inge en Maarten was duidelijk waar het bij mij “mis” ging. Daarna kwamen de on-line coach gesprekken met Inge . Ik voelde me vrij om mijn gedachtes uit te spreken en te bespreken met Inge, waardoor ik alles nu veel meer helderder heb. Dus ik heb het hele traject als zeer waardevol ervaren. Het is niet klaar, ik moet nog hard aan mezelf werken, en ik weet nu welke stappen ik kan nemen.
Ik volgde Inge al ruim een jaar op Instagram. Toen ik haar net volgde had ik al het een en ander aan therapie lopen, maar ik voelde duidelijk dat ik vroeg of laat bij Inge zou aankloppen voor hulp. Een jaar later was het juiste moment daar en startte ik met coaching. Nu zes maanden verder kijk ik terug op een zeer fijn en persoonlijk traject. Inge weet zoveel over burn-out en alles wat erbij komt kijken. Ik had al veel dingen gedaan en geprobeerd, maar mijn herstel voelde niet 100% af. Dankzij Inge heb ik weer mooie stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling en sta ik nog dichterbij mezelf. Het traject is officieel afgelopen, maar ik weet zeker dat ik weer terugkom. De vraag is alleen wanneer. Ik kijk er nu al naar uit om opnieuw met je samen te werken lieve Inge!
Afgelopen jaar het coachingstraject bij inge en maarten gevolgd na/tijdens een periode waarin ik niet lekker in mn vel zat. Heel lang over getwijfeld heb ik niet want ik hoorde vele goeie verhalen over het traject. Gestart met de live dag met inge en maarten samen, deze dag is voor mij het meest waardevol nu ik er op terug kijk. Bij beiden voelde ik mij erg op mijn gemak! Inge en maarten hebben mij inzichten gegeven in bepaalde patronen die ik zelf helemaal niet zag. Met daarin de kernboodschap dicht bij jezelf blijven. Ook de coachingsmomenten daarna vond ik heel waardevol, ik kon mijn hart altijd luchten en inge gaf mij tips over hoe ik met bepaalde situaties om kan gaan. Zelfs via een online call prikte inge door mij heen. Het directe app contact was ook erg fijn, liep ik ergens tegenaan? Dan hielp inge me direct op weg. Inmiddels een half jaar later zit ik weer helemaal goed in mijn vel met hulp van inge en maarten! Met de kennis die ik nu heb opgedaan weet ik heel goed wat ik zelf nodig heb om me goed te voelen en dat is echt super waardevol. Super bedankt hiervoor!!
Bij Maarten en Inge een hele fijne coaching gehad, heel persoonlijk, en echt maatwerk. Zo blij dat ik het gedaan heb, zulke mooie inzichten gekregen.
Super dankbaar dat Coachvoorjeleven op mijn pad is gekomen!! Ik kreeg van een collega het advies Inge te volgen op instagram, ze had het idee dat ik hier baat bij zou hebben. Ik volgde Inge en alles wat ze deelde sprak me aan, ik herkende mezelf ook in veel. Bij mij duurde het even voor ik echt contact zocht met Inge, maar na een traject bij de psycholoog voelde ik meer nodig te hebben. Inge maakte het voor mij laagdrempelig, stelde voor eens te bellen. Ik voelde me gelijk gehoord, voelde heel duidelijk: dit heb ik nodig. Ik had namelijk nog grote spanning voor reintegratie en het gevoel dit nog niet alleen te kunnen, het coachtraject met inge &maarten was hierin de perfecte stap. Ik heb meer over mezelf geleerd dan ooit en ben bewuster geworden van wat ik wil, wie ik ben en waar ik echt energie van krijg op zowel gebied van voeding als wie me omringt & wat ik doe. De Whatsapp support is een heel fijn vangnet; 1 appje naar Inge en ik had nieuwe inzichten om mee verder te kunnen door met haar te sparren. Toen ik met het coachings traject startte, was ik echt niet mezelf, o.a. heel snel emotioneel en angstig voor hoe verder. Ik was onzeker over mijn re-integratie en maakte ik me zorgen om terugval. Ik wilde heel graag, maar wist niet hoe. Dankzij de warme, oprechte, directe en professionele benadering van Inge & Maarten ben ik er weer: energieker, rustiger, zeker over de toekomst, vol levenslust en liefde. Ik weet wat mij helpt en hoe ik rust kan creëren voor mezelf. Nogmaals enorm bedankt!!
De coachsessies bij Maarten en Inge heb ik als heel bijzonder en waardevol ervaren. Tijdens een kennismakingsgesprek met Inge voelde ik me direct gehoord, gezien en begrepen dank Inge, je bent een mooi mens. Maarten en Inge zijn super fijne en warme mensen die echt naar jou als persoon kijken waardoor je op een bijzondere en waardevolle manier tot de kern komt. Lieve Inge, dank voor je oprechtheid, je rust en je warme woorden die veel voor mij betekent hebben tijdens het gehele coachtraject. Maarten en Inge, dankbaar voor coaches zoals jullie super dat ik jullie heb mogen ontmoeten. Heel veel liefs, Joke
“Wat ben ik blij dat ik dit avontuur ben aangegaan. Ik heb mezelf nog nooit zo goed gekend en gevoeld als nu en ik weet ook beter wat ik nu nodig ben om me zo goed te voelen. Tijdens de coaching zoveel mooie nieuwe inzichten gekregen. Doordat Inge helemaal zich zelf is, is de coaching heel plezierig. Door haar eigen ervaringen ook te delen, kreeg ik echt het idee dat ze me serieus nam. Mijn coaching is nu sinds vorige maand afgelopen en voor mij persoonlijk was het het geld dubbel en dwars waard. Zoek je een investering in jezelf dan zou ik Coach voor je leven zeker aanbevelen. Het gaat je enorm veel opleveren en dat ben je zeker waard!”
Inge en Maarten beiden super professioneel. Beiden met hun eigen kracht en authenticiteit. Inge is oordeel vrij geeft je de ruimte om te kunnen zijn wie je bent. Maarten is direct en duidelijk. Door die 2 te mixen heb je een goede combinatie van het mannelijke en het vrouwelijke deel waardoor je je op alle vlakken kan ontwikkelen. Dat maakt dat het echt een coaching voor je leven is. Daarnaast staat Inge na de sessies voor je klaar om je te kunnen ondersteunen in je proces. Ik heb er ontzettend veel aan gehad en ben echt blij dat ik de stap genomen heb. Dit is onbetaalbaar hoeveel vreugde, energie, ruimte en rust ik er voor terug heb gekregen. Het is echt de moeite waard.
De livedag was zo confronterend maar zo belangrijk. Veel dingen stop je weg, maar Maarten en Inge wisten het op een fijne manier toch tevoorschijn te toveren. Ook erg fijn dat Inge altijd toegankelijk is en dat ze handvatten geeft waar ik mee verder kan. Altijd een steuntje in de rug geweest wat ik na ons laatste gesprek echt ga missen!
Vorig jaar begonnen met Vegan-Flex, dat pakte goed uit waardoor ik besloot ook het coachingstraject te gaan volgen. Het heeft mij veel rust gebracht om niet continue op prikkels van buitenaf te hoeven reageren en hier op een andere manier naar leren kijken. De radertjes in mijn hoofd hoeven niet zo hard te werken en er ontstaan zoveel mooiere inzichten. Zonder de rust had ik ze nooit kunnen zien.. Mijn persoonlijke groei waar ik jaren naar streefde maar nooit lukte, krijgt ineens de ruimte. En dat voelt goed! Aanrader dus!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid