facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MYX Boutique

MYX Boutique

Info

THE BRANDS: Josh V, Ibana, Alix The Label, Zoë Karssen, Love Stories, Aaiko, Sixth June�

Zinzi, Cluse, Karl Lagerfield, My Jewellery, Barong Barong, Lott�

Geschiedenis

Fashion, accessoires, bags & lifestyle boutique. Gevestigd in het oude stadshart van Maassluis. Grand opening eind januari 2018... excited!



"Fashion & Jewellery store in het oude stadshart van Maassluis."
Adres: Nieuwstraat 17, 3141AA Maassluis
Telefoonnummer: 0102107603
ln.euqituobxym@ofni
Stad: Maassluis
Route: Nieuwstraat 17
Postcode: 3141AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ultraviolet Store Ultraviolet Store 302 meter ULTRAVIOLET has a focus on catwalks and emerging trends and translates those into lux...
Recensies
Super slechte service! Ik had een broek besteld, maar helaas de verkeerde maat ontvangen. Ik heb hier contact over gehad, de webshop had aangegeven dat ik het product terug kon sturen en de kosten voor verzending vergoed zou krijgen. Helaas heb ik geen vergoeding ontvangen. Inmiddels heb ik meerdere malen contact gehad, het enige wat ze aangeven is dat de kosten voor verzending niet vergoeden, dit zou op hun website staan. Inmiddels zijn we twee maanden verder en heb ik zelfs niet de verzendkosten vergoed gekregen, volgens mij is dit zelfs wettelijk verplicht. Kortom de winkelier komt zijn afspraken niet na! Bijna 15 euro verzend- en retourkosten mogen voldoen, maar niks vergoed gekregen.
Super slechte webshop, blijf er weg! Ik heb een blouse online besteld, welliswaar in de aanbieding, maar kostte nog €95,- geld zat dus, en bevat allemaal vlekken + de achterkant is zo scheef als het maar kan! Mag de blouse retour sturen op eigen kosten!! Ik vind dat echt ENORM slechte service! Voor mij NOOIT meer!
Betalen je de verzendkosten niet terug bij retour van je volledige bestelling, terwijl dat wettelijk verplicht is. Beweren dat dat op hun site staat wat niet het geval is en reageren gewoon niet meer als je erover mailt. Teleurstellende ervaring dus met deze winkel.
Leuk shirt voor mijn vriendin gekocht. top winkel
De volgende dag al in huis! Super blij met mijn mooie aankopen!
Leuke Boutique mooie kleding en betaalbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid