facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mysushi

Mysushi

Info

Bij My Sushi bereiden wij op traditionele wijze, met de hand, sushi die niet alleen heerlijk smaakt maar ook een traktatie voor het oog is.

Adres: Handelskade 50, 3434 BC Nieuwegein-Zuid, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 030-7370599
Stad: Nieuwegein-Zuid
Route: Handelskade 50
Postcode: 3434 BC



op zoek naar gerelateerd: Beste sushi Nieuwegein, Unagi Sushi Nieuwegein, Sushi Nieuwegein Hoogzandveld, Sushi Restaurant Nieuwegein, Sushi Nieuwegein City plaza, Shabu to go Nieuwegein, Sushi aanbieding Nieuwegein, Sushi Station Nieuwegein
Recensies
Bestel hier al jaren en nog steeds zeer tevreden. De beste sushi uit de regio en wachttijden zijn zeer acceptabelEten: 5/5
Heerlijke sushi, ik kan wel zeggen 1 van de betere sushi. Vriendelijke medewerker en bezorging is zeer snel! Ga zo door:
Na bijna 2u nog geen eten. Dit is niet de eerste keer. Wel de laatste keer dat ik hier bestel. Sorteer op laagst beoordeeld, ik ben niet de enige
Bij bezorgen kan het op drukke momenten erg lang duren. Vandaag werd het binnen 30 minuten gebracht. De sushi zag er super uit en smaakte heerlijk. Echt een aanrader! Tip: Check hun website voor een kortingscode!
Het duurde meer dan 2 uur voordat me bestelling bezorgd werd, terwijl het ze 15 minuten verderop zitten. Heel erg jammer. Meteen de laatste keer dat ik bestel hier.
Via thuisbezorgd besteld. Daar kon ik 17.50 als bezorgtijd opgeven. Tijd werd al snel bijgewerkt naar 18.15, rond die tijd zou de bezorger volgens de foodtracker voor de deur staan. 18.40 nog niemand. Zelf om 18.30 gebeld, geen excuses, alleen "het is wat drukker dan normaal". Aangegeven dat ik dat iets te makkelijk vond en wat ze er aan gaan doen dat ze een uur later zijn. Inmiddels 18.45 en nog niemand... "ik kan excuses aanbieden maar meer kan ik niet doen" was de reactie. In dat geval: sorry, eens maar nooit meer bij jullie besteld. Als klap op de vuurpijl, ruim 1 uur later dan gepland, de bestelling ook nog eens incompleet :
Vandaag Valentijn hadden we een gezellig etentje thuis met onze zoon van 8 jaar. Zijn lievelings eten is sushi. Nu zijn we al 2 uur aan het wachten. Om 18.06 besteld en nu nog niet ontvangen 20.20. De verrassing is al verdwenen. Ik bel om te vragen wat er niet goed gaat, reactie was kill en onvriendelijk . Wij missen 1 man personeel. U bestelling gaat zo de deur uit. Mevrouw wij wachten al langer dan 2 uur en mijn bestelling is nog niet de deur uit? Mevrouw geeft weer aan dat het heel druk is. En vraagt of ik nog wat anders had. Bijzonder hoe er tegenwoordig met klanten om wordt gegaan. Wij bestellen regelmatig daar voor gemiddeld 80 euro. Ik hoop dat ze niet zo met andere klanten omgaan want het eten is daar heel goed maar klantgerichtheid verdient geen schoonheids prijsje.
Waar de lage cijfers vandaan komen snap ik echt niet. Wij bestellen hier onze heerlijke sushi. Bestelling wordt keurig op tijd bezorgd, zelfs op drukke dagen.
ik moest 1,5 uur wachten op mijn bestelling meer dan een half uur langer dan op thuisbezorgt werd aangegeven. De rijst smaakt vies, en ook de sushi was niet lekker. Ik bestel nooit meer daar!
Top service , binnen 30 minuten al binnen en wij komen uit Vianen. Super lekker blij verrast !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid