facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Myrna Dral

Myrna Dral

Info

Werkzaam als diëtist en personal trainer

DOEL: Het krijgen van een gezond en energiek lichaam via sport en voedingsbegeleiding

Geschiedenis

Werkzaam als diëtist en personal trainer

DOEL: Het krijgen van een gezond en energiek lichaam via sport en voedingsbegeleiding



"Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt eten of aankomen. Als diëtist bieden wij een persoonlijk voedingsadvies op maat! Een gezonde levensstijl maar toch genieten? Want je wilt natuurlijk ook af en toe plezier maken met iets lekkers, maar daarnaast ook jouw doel behalen. Niemand wordt vrolijk als we nooit meer iets ongezonds mogen eten. Geestelijke stress vanwege jouw fanatieke houding op voeding kan soms je gezondheid ernstig belemmeren. Af en toe plezier maken met vrienden en familie is zeker te verantwoorden. Wil jij een gezondere leefstijl? Wij kunnen jou daarbij helpen!"
Adres: Stationsstraat 9, 1521DT Wormerveer
Telefoonnummer: +31 618396501
Stad: Wormerveer
Route: Stationsstraat 9
Postcode: 1521DT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
stichting MIES stichting MIES 910 meter wij bieden woon- en werkbegeleiding.
Crossfit Energy Wormerveer Crossfit Energy Wormerveer 1 km Bij Crossfit Energy werken we met het WODRXPLAN. Een plan van 6 weken met als doel je...
Virtuele maagband zaanstreek Virtuele maagband zaanstreek 1 km Blijvend gewichtsverlies middels een maagband onder hypnose. Hoger slagingspercentage...
Recensies
Begin november 2022 ben ik gestart met Personal Training en voedingsondersteuning bij Myrna. Doordat mijn lichaam de afgelopen jaren is veranderd door het begin van de overgang werd het de hoogste tijd om iets aan te gaan ondernemen. Myrna is een topper! Ze ondersteunt me op heel fijne wijze. De wekelijkse training wordt perfect op mij afgestemd en is elke keer weer anders! Om de twee weken wegen is een heel goede stimulans om af te vallen. We zijn inmiddels een paar maandjes verder, maar ik blijf nog wel even doorgaan! Dankjewel Myrna!
Ik heb me door Myrna Dral laten begeleiden op het gebied van voeding tijdens mijn voorbereidingen op de marathon van Amsterdam van 2022. Geen poespas met supplementen, shakes en wondermiddeltjes maar alles vanuit een juiste basisvoeding. Deze basisvoeding heeft Myrna op mij afgestemd en werkte uitstekend voor de trainingen en het herstel. Heb er zeer veel van geleerd en uiteindelijk ook mij doel behaald tijdens de marathon zelf.
Ruim twee jaar train ik nu bij Myrna. Op 1 januari 2020 begonnen met personal training en weer hartstikke fit. Myrna en haar team maken duidelijk het verschil ten opzichte van andere sportscholen door een kleine setting en persoonlijke begeleiding. Myrna heeft me geleerd hoe ik trainingen kan opbouwen en op zo’n manier te trainen dat ik nu als 40-plusser weer 4 a 5x per week met plezier afwisselend train en dit ook volhoud. Haar PT trainingen zijn leuk, altijd net wat anders en ze laat je steeds weer je grenzen opzoeken. Ook samen een voedingsplan gemaakt en dagelijks via de app hier contact over gehad en feedback gekregen bij vragen. Ook erg leuk en interessant. Ik heb Myrna leren kennen als iemand die zich goed kan inleven in een ander en op die manier jou verder kan helpen. Inmiddels ook small group training bij Bas gedaan en zaktraining bij Michael. Alles bij elkaar een aanwinst voor de Zaanstreek waar ik graag nog lang blijf sporten. Wat je fitnessniveau of doel ook is, Myrna is een aanrader!
Ik ben bij Myrna Dral terecht gekomen via mijn man die eerdere positieve ervaringen had met Myrna. Ik ben 18 nov 2021 gestopt met roken en zit volop in de overgang. In jan 2022 was ik ruim 8 kilo aangekomen en daar baalde ik van. Ik heb een bericht aan Myrna gestuurd en gevraagt of ze er iets mee kon. Ik ben langs geweest en de spontaniteit en het enthousiasme van Myrna was groot. Een voedingsplan opgesteld op basis van mijn voorkeuren van eten en daar gingen we. Ik zeg met recht we omdat ik toen ook het gevoel had we doen doen het samen. De kilo,s gingen eraf. Ik ben blij dat ik Myrna heb leren kennen, er straalt passie, ervarenheid en kennis uit vanuit de houding van Myrna. Ik zou Myrna aanraden bij mensen die aan mij vragen hoe houd jij je gewicht op peil. Bedankt Myrna!
in augustus 2020 via een vriendin bij Myrna gekomen. Ik was 7 kilo aangekomen en wilde dat op een verantwoorde manier eraf hebben. Door Myrna heb ik inzicht gekregen in mijn voeding, wat ik nodig heb qua calorieën op een dag veel minder dan ik dacht en de instinkers qua 'gezonde' voeding. Via metingen krijg je een beeld van niet alleen je gewicht, maar ook spieren en vocht. Heb een op maat gemaakt voedingsadvies gekregen waardoor ik 4 maanden later zonder een streng dieet weer op mijn gewone gewicht was. Ik ben dit na 2 jaar nog steeds, dus dit bewijst het goede advies en het gaan voor blijvend resultaat. Ik zou Myrna dus zeker aanraden!
Na een aantal jaar al bij Myrna Dral Coaching te sporten zojuist opnieuw mijn abonnement verlengd! Ik kan en wil geen afscheid nemen van mijn uurtje personal training bij Bas die je altijd met kennis van zaken, humor en enthousiasme weet te motiveren. En sinds kort doe ik ook een uur zakbokstraining wat een mooie combinatie is met de personal training. Het is fijn om in een kleinschalige setting te sporten waar ook altijd rekening wordt gehouden met eventuele blessures of beperkingen en waarin zij met je meedenken als je ergens tegen aan loopt. Ik raad dan ook iedereen aan om eens een "proef" les te komen volgen!
Al ruim een jaar sport ik met veel plezier bij Myrna. Dankzij haar goede begeleiding, advies en ondersteuning, voedingtips en haar luisterend oor heb ik mijn doelen bijna bereikt. Inmiddels 15 kilo lichter, maar ik voel me vooral zoveel fitter en energieker. Afvallen ging en gaat bij mij langzaam en niet vanzelf, maar Myrna weet me altijd weer te motiveren en helpt me om door te zetten. Elke training is weer anders, afwisselend en uitdagend. Daarbij lukt het Myrna om me steeds een stapje verder te brengen. Ze let daarbij goed op je houding en techniek. En altijd met een glimlach! Ik blijf dan ook graag bij je sporten en wil me blijvend fit voelen. Myrna, voor mij ben je een topper!
Alweer een aantal jaar train ik met veel plezier bij Myrna Dral coaching. Er wordt goed met mij mee gedacht in wat past bij de fase waar ik in zit. Van voedingsadvies, goede tips tot ontzettend leuke en afwisselende trainingen. Naast de reguliere PT ook in aanraking gekomen met functional training en boksen, allemaal even leuke en op hun eigen manier effectief!
Ruim 2 jaar geleden met Myrna in contact gekomen om onder begeleiding af te vallen en fitter te worden. Doel is gehaald, maar vanwege de goede en professionele begeleiding ga ik nog steeds wekelijks bij haar sporten. Myrna en haar team zijn toppers en ik kan ze dan ook iedereen aanbevelen. Ze maken er een feestje van.
Persoonlijke benadering, altijd goede sfeer en goede adviezen. Train inmiddels al weer een paar jaar bij Myrna en inmiddels ook bij Michael. Conditie en kracht zijn er aanzienlijk op vooruit gegaan. Bij Myrna en ook bij Michael trouwens oe ik net dat ene stapje extra tijdens het trainen. Binnenkort weer aan de slag met voeding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid