facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MYPO

Info

Het nummer één online platform voor al jouw bestellingen. Met MYPO mis je nooit meer een pakketje!

Adres: Entrada 501, 1114AA Amsterdam
Telefoonnummer: 06-11274244
Stad: Amsterdam
Route: Entrada 501
Postcode: 1114AA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Recensies
Ik gebruik nu ongeveer een jaar de Mypo pakket brievenbus en ben er heel enthousiast over. Het werkt gemakkelijk en pakketjes worden goed afgeleverd. De App geeft je een melding als er iets in de bus ligt. Prettig dat ik niet meer altijd een beroep hoef te doen op mijn buren als ik zelf niet het pakje in ontvangst kan nemen. Ook niet onbelangrijk, de brievenbus ziet er mooi uit.
SUPER!! Erg blij met mijn pakketbox. Werkt fantastisch. Gaaf om te zien hoe snel en eenvoudig de bezorgers er mee overweg kunnen. App is ideaal om je bestelling te volgen. Kan het iedereen die online besteld aanraden. Ps. Mijn buren zijn dr ook blij mee
Ondanks telkens hetzelfde excuus dat ze onderbezet zijn, is de klantenservice of Arjan Griffioen niet te bereiken, zowel telefonisch als op emails wordt niet gereageerd en worden de beloftes door Arjan zelf, schriftelijk door hem bevestigd, tot op heden niet nagekomen. We hebben eerst zes weken op levering moeten wachten door vakantieperiode, vervolgens ruim twee weken op de installateur die uiteindelijk besloot om af te bellen, waardoor we besloten hebben om de pakketbus zelf te installeren. Hoe sneu om ook nog te moeten constateren dat er geen handleiding en stickers bij zijn geleverd. Na levering blijven ze onbereikbaar of dit nu via whatsapp, telefonisch, email, FB of Messenger is. Zo jammer dit! Hoewel het systeem werkt, is de after sales ver beneden peil. Arjan: probeer je beloftes eens na te komen en regel dit. Het duurt inmiddels vijf weken!
De MYPO App is super als je net als ik een online besteller bent. Je krijg in een overzicht al je bestellingen duidelijk te zien wat erg handig is. Als je regelmatig dezelfde producten besteld kan je in een knop het product opnieuw bestellen en kom je op de product pagina. Buiten de handige app is de service bij MYPO heel erg fijn met behulpzame en aardige medewerkers die je graag willen helpen.
Wij gebruiken de Mypo nu ongeveer een half jaar en is nu al onmisbaar. Wekelijks ontvangen wij pakketjes en waren in het verleden best afhankelijk van de buren, aangezien we zelf veel weg zijn. Na lange tijd voelt dat niet fijn om je buren daar zoveel mee te belasten. De Mypo is daarom voor ons een ideale oplossing!
Zeer tevreden met de Mypo brievenbus. Installatie werd door het bedrijf zelf gedaan en was erg professioneel. De app waarmee ik mijn pakketten van tracken werd erg nauwkeurig uitgelegd en is vrij makkelijk om te snappen. App zit goed in elkaar!
Super blij mee. Ik reis veel voor werk dus ben vaak van huis. Fijn dat is alles kan bestellen wat ik nodig heb en dat het allemaal klaar ligt bij thuiskomst. Ik hoef geen buren meer lastig te vallen en vooral niet meer achter 'verdwenen' pakketjes aan. Aanrader! Trouwens ook fijne service, altijd extra fijn!
Ca 6 maanden in gebruik. Heerlijk om altijd je pakketjes te kunnen ontvangen, zonder briefjes in de bus en de buren lastig te moeten vallen. En je maakt de bezorger er ook nog eens blij mee.
Slot synchroniseert al 6 weken niet meer. Op appjes, mails, chats en belletjes wordt niet gereageerd. Zo jammer, want toen het werkte was ik zeer tevreden. Ook de service in het begin was top. Snelle en correct reactietijd. Hoe anders loopt het nu.
Wij als twee verdieners zijn weinig thuis overdag en bestellen veel online. Door de MYPO oplossing zijn wij niet meer afhankelijk van de buren. Conclusie: een aanrader.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor MYPO.

Amsterdam apparaten

openingstijden, locatie, vervoer. Entrada 501 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. MYPO adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met MYPO. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over MYPO delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noyz Boyz Audio Noyz Boyz Audio 790 meter Al jaren mijn 2de thuishaven. Zonder de ondersteuning vd Boyz had ik mijn carrière ni...
Low Budgetz Low Budgetz 2 km Dit is de slechtste monteur die ik ooit aan huis heb gehad. Hij zou bij ons nog iets ...
Blokker Blokker 2 km
Handyman Handyman 2 km
Miele Miele 3 km Wij verkopen en repareren alleen Miele. Hogeweg 26 Amsterdam www.witgoedcenteramsterd...
Blokker Blokker 3 km
Het Onderdelenhuis Het Onderdelenhuis 3 km Fijne winkel goede service en advies. Als je iets nodig hebt kun je het daar zeker vi...
Blokker Blokker 3 km
BCC BCC 3 km
Blokker Blokker 3 km
Bo-Rent Bo-Rent 3 km
Blokker Blokker 4 km
Blokker Blokker 4 km
Blokker Blokker 4 km
Blokker Blokker 4 km
Blokker Blokker 4 km
Comprex Amsterdam, Italiaanse Keukens - Flagship store Nederland Comprex Amsterdam, Italiaanse Keukens - Flag... 4 km Een paar jaar geleden hebben we bij, toen nog Comprex, onze keuken aangeschaft. Er is...
Blokker Blokker 5 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid